Firma Arama



Sektörler

ERGİNAY AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 31-01-2015
Firma Yetkili : Olcay ERGÄ°NAY
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2122

Ýletiþim Bilgileri
Adres : BALIKHİSAR KÖYÜ AKYURT ANKARA
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 841 6490
Faks :
Website : http://erginay.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Erginay Ambalaj 1968 yılında Ankara’da Mehmet Erginay tarafından kurulmuÅŸtur. 

1968 yılında faaliyetine mobilya imalatıyla baÅŸlayan firmamız 1982 yılında ahÅŸap ambalaj sektöründeki ihtiyacı fark ederek ahÅŸap palet ve ahÅŸap ambalaj sandığı üretimine baÅŸlamıştır.

1995 yılında ÅŸirketleÅŸerek kurumsal yapı için ilk adımını atan firmamız aynı yılda ÅŸu anda üretimi sürdürmekte olduÄŸumuz Ankara EsenboÄŸa’daki 6.500 m2 kapalı alanlı, toplam 9000 m2 ‘lik kendi mülkü olan tesislerine taşınmış olup, Türk Sanayicisi ve Ä°hracatçısına hizmet vermeye devam etmektedir.

2012 yılında Türkiye sanayisinin kalbi olan Ä°stanbul ve Marmara bölgesine daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için yine kendi mülkü olan Marmara Satış ofisini Ä°stanbul/Kurtköy’de hizmete açmıştır. 

Erginay Ambalaj kurulduÄŸu günden bu yana edinmiÅŸ olduÄŸu tecrübe ve bilgiyi daha iyi kullanarak müÅŸterilerine kaliteli hizmet ve ürünler sunmaya devam etmektedir.

Etiketler
Üretimini yaptığımız ürünleri zamanında teslim ederek, uygun fiyat avantajı sağlayarak ve kaliteli ürün sunarak müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak; Çalışanlarımızın sağlığı ve çevrenin korunması için maddi ve insani kaynaklarımızı seferber ederek, sürekli gelişmelerini sağlayarak, kalite bilincini yerleştirerek tüm çalışanların gelişmelerini sağlamak. Kuruluş olarak, her alanda sürekli iyileşme ve gelişme sağlayarak yaptığımız işi ilk seferinde ve her seferinde doğru yapmak; müşteri istek ve görüşlerini esas almak; tüm faaliyetlerimizi, ISPM 15 yönetmeliğine, standartlara ve kalite yönetim sistemimize uygun olarak yapmak; teknolojik gelişmelerin takibi konusunda sektöründe lider olmak; kalite bilincinin arttırılması için tedarikçilerimiz ile birlikte koordineli çalışma içerisinde bulunmak, firmamızın kalite politikası olarak belirlenmiş ve hedeflenmiştir.,




Valid XHTML 1.0 Transitional