Firma Arama



Sektörler

Arvel Aluminyum Yapı Sistemleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-03-2015
Firma Yetkili : VELİ ÖZBEK
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2162

Ýletiþim Bilgileri
Adres : yükseliş mh. 2116s sk no:38 kepez
Þehir : Antalya
Telefon : 02423443334
Faks : 0242 344 33 34
Website : http://arvelaluminyum.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Merhabalar,

 Cam balkon sistemleri tüm dünyada olduÄŸu gibi ülkemizde de hızla yayılmaktadır. YaÅŸanılan mekanlara iÅŸlevsellik, konfor ve estetik katmasından dolayı tercih edilen cam balkon, bir kere yapılan ve uzun yıllar sorunsuz kullanmayı arzuladığınız pahalı bir sistemdir.

 Her sektörde olduÄŸu gibi maalesef cam balkon üretiminde kullanılan birçok malzemenin, düÅŸük kaliteli TSE belgesiz ve kalite sertifikası olmayan zayıf malzemeden üretilen modelleri, müÅŸteriye yanıltıcı bilgilerle sunulmakta, dolayısı ile müÅŸteri maÄŸdur edilmektedir.

 Firmamız, mutlak müÅŸteri memnuniyeti prensibi ile haraket ederek, sektörde var olmanın istikrarlı büyümenin buna baÄŸlı olduÄŸunu biliyoruz. Bu nedenle gerek malzeme gerekse iÅŸçilik kalitesinden taviz vermeden sizlere hizmet etmek arzusundayız.

 

Aluminyum DoÄŸrama ve Yapı Sistemleri Sektöründe ,

 Siz deÄŸerli müÅŸterilerimize kaliteyi daha ekonomik fiyatlarla sunmak ve takdirinizi kazanmak için varız. Ä°stikrarlı büyümemizin sizlerin memnuniyetine baÄŸlı olduÄŸunun bilincindeyiz, bu nedenle müÅŸteri talebinin miktarına bakılmaksızın herbirinin beklentilerini zamanında karşılamak gayemizdir. 

Arvel Aluminyum ve Cam balkon olarak imalatını ve bayiliÄŸini üstlendiÄŸimiz, çeÅŸitli sektörlere hitap eden ürün guruplarımız,...

  • Aluminyum DoÄŸrama
  • Ofis Ä°çi Bölme Sist.
  • Otomasyon Kapılar
  • Motorlu Kepenk ve Panjur Sist.
  • Kompozit Cephe Giydirme
  • Cam Balkon
  • Plise, Stor, MenteÅŸeli ve sabit Sineklik imalatı
  • Havalandırma Menfezi Toptan Satışı
Etiketler
antalya sineklik Aluminyum Doğrama Ofis İçi Bölme Sist. Otomasyon Kapılar Motorlu Kepenk ve Panjur Sist. Kompozit Cephe Giydirme Cam Balkon Plise, Stor, Menteşeli ve sabit Sineklik imalatı Havalandırma Menfezi Toptan Satışı Reklam, cam balkon, katlanır cam balkon sistemleri, cam balkon fiyatları, cam balkon firmaları, cam balkon imalatı, PVC panjur, aluminyum panjur, motorlu panjur sist.,




Valid XHTML 1.0 Transitional