Firma Arama



Sektörler

Fakro Çatı Penceresi
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 27-03-2015
Firma Yetkili : Fuat Balcı
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 51 - 100 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1876

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Karaca mahallesi gül sokak no:23
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0216 498 89 81
Faks :
Website : http://www.fakrocatipencereleri.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Firmamız 2000 yılında sektöre çatı penceresi, fakro çatı pencereleri ve montajı ile baÅŸlamıştır. 2000 yılında sektörün deÄŸiÅŸen koÅŸulları göz önüne alınarak çatı penceresi imalat ve montajına baÅŸlanmıştır. Åžu anda fakro markası ile siz deÄŸerli müÅŸterilerimize hizmet vermekteyiz.
 
2005 yılında müÅŸterilere daha iyi hizmet sunabilmek için 500 m2’lik üretim tesisine kavuÅŸmuÅŸtur. 100 m2’lik showroom’da satış ofisinde müÅŸterilerimize hizmet vermekteyiz. Yeni imalatımızda bilgisayarlı çift köÅŸe kesim ile çift köÅŸe kaynak ve CNC temizleme makinesi ile üretim yapmaktayız.
 
Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle saÄŸladımız güvenirlilik ve yüksek iÅŸ ahlakımız ile müÅŸterilerin ilk tercihi olarak, her ÅŸeyden önce müÅŸteri memnuniyetini saÄŸlamaktır. VerdiÄŸimiz tüm hizmetlerde Sektörün en iyisi olmaya çalışmaya devam ederek piyasada örnek ÅŸirket olmak.
Etiketler
Çatı penceresi, Fakro çatı penceresi, fakro çatı penceresi modelleri, fakro çatı penceresi fiyatları, çatı penceresi, çatı pencereleri, çatı penceresi fiyatları, çatı penceresi modelleri, çatı penceresi montajı,




Valid XHTML 1.0 Transitional