Firma Arama



Sektörler

Aytürk Mimarlık
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 22-04-2015
Firma Yetkili : Mesut Aker
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2442

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Karaca mahallesi gül sokak no:42
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0216 498 89 81
Faks :
Website : http://www.celikcatimodelleri.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Aldığı taahhütleri zamanında, eksiksiz ve baÅŸarıyla tamamlar. Bizler çelikten binalar, iÅŸyerleri, fabrikalar, köprüler, hangarlar ve depolar yapıyoruz. Bu iÅŸi iyi yaptığımıza inanıyoruz. Aynı inancı müÅŸterilerimiz de paylaşıyor olmalı ki aytürk çelik çatı günden güne büyüyor. Yurtdışından taahhüt teklifleri alıyor ve ülkemize döviz kazandırıyoruz.
 
ÇeliÄŸin gücünü biliyor ama zaaflarını da unutmuyoruz. Projeli taahhütlerde de projesinizi üstlendiÄŸimiz iÅŸlerde de bu çelikten binaları dikerken bir sanatçı titizliÄŸi ile markamızın geleceÄŸine metal ilmekler atıyoruz.
 
Hep öyle oldu tam 20 yıldır. MüÅŸterilerimizle büyüyor müÅŸterilerimizin iÅŸini büyütüyoruz. En kaliteli taÅŸeron firmaları iç kalite sistemimizden süzerek görevlendiriyor iÅŸlerini en iyi biçimde yaptıklarını 7 gün 24 saat izliyoruz. Ekibimize, ekipmanlarımıza, taÅŸeron firmalarımıza, yönetim kadromuza, uzman mühendislerimize kısacası bütün aytürk çelik çatı markasına güveniyoruz.
Etiketler
Çelik çatı fiyatları, çelik çatı nasıl yapılır, çelik çatı modelleri, çelik çatı hesabı, çelik çatı projesi, çelik çatı programı, çelik çatı sistemleri, çelik konstrüksiyon,




Valid XHTML 1.0 Transitional