Firma Arama



Sektörler

Fakro Çatı Pencereleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 07-05-2015
Firma Yetkili : Tansu Tezcan
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2052

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Karaca sokak no:34
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0534 510 92 72
Faks :
Website : http://www.catipencereleri.gen.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Konusunda uzman mühendislerin uzun ve titiz araÅŸtırmaları sonucu geliÅŸtirdikleri dünya standartlarındaki ileri teknoloji ürünü kusursuz çatı penceresini istanbul organize sanayi bölgesinde son derece modern makine parkında, profesyonel kadrolar tarafından her aÅŸamada kalite kontrolünden geçirilerek büyük bir titizlikle üretilmektedir.
 
EÅŸsiz yalıtım gücüne sahip, kaliteli çatı pencereleri firmamız tarafından özenle seçilen, özel eÄŸitim görmüÅŸ geniÅŸ ve uzman bayi ağıyla gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında tüketicinin hizmetine sunulmaktadır. Genç dinamik çalışkan disiplinli personel yapısı ve tecrübeli yönetim kadrosu ile çatı penceresi ve inÅŸaat sektörüne hizmet veren bir kuruluÅŸtur.
 
Firmamız üretim faaliyetlerinde kaliteyi, türk standartları enstitüsü kalite sertifikası ile belgelendirmiÅŸ olup, ISO 9001:2000 kalite belgesi ile DeÄŸiÅŸen ve geliÅŸen dünya ÅŸartlarında kaliteli ürün üretmek, çevre ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle, Teknoloji ve kalite açısından örnek ve önder bir kuruluÅŸ olarak sektörde yer almayı bir vizyon edinmiÅŸ olup, bunu da ülkemiz, toplumumuz, müÅŸterilerimiz ve çalışanlarımız için deÄŸer yaratan bir kuruluÅŸ olma MÄ°SYONU ile de desteklemektedir. 
Etiketler
Çatı penceresi, çatı pencereleri, çatı pencere fiyatları, fakro, fakro çatı penceresi, çatı penceresi modelleri, çatı pencere ustası, çatı pencere sistemeleri,




Valid XHTML 1.0 Transitional