Firma Arama



Sektörler

ulusal ilaçlama
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 22-05-2015
Firma Yetkili : erdem yılmaz
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2034

Ýletiþim Bilgileri
Adres : yenikaraman mah.13.degirmen sok.3/A
Þehir : Bursa
Telefon : 0224 249 0 400
Faks : 0224 249 0 700
Website : http://www.ulusalilaclama.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Firmamız, zararlılarla mücadele konusunda, T.C. SaÄŸlık Bakanlığı, HACCP, TSE, BRC, AÄ°B Standartlarına uygun faaliyet göstermektedir. SaÄŸlık Bakanlığı Temel SaÄŸlık Hizmetleri Genel MüdürlüÄŸü’nün halk saÄŸlığı alanında, haÅŸerelere karşı ilaçlama usul ve esasları hakkındaki yönetmelik gereÄŸi, sertifikalı sorumlu müdür sorumluluÄŸunda hizmet vermekteyiz. Hedef sektör grubu olarak; Gıda Ä°ÅŸletmeleri, SaÄŸlık Kurumları, Fabrikalar ve Turizm Ä°ÅŸletmeleri ile ilgili tüm kuruluÅŸlar yer almaktadır.

Firmamız, daha da kaliteli hizmet verebilmek amacıyla geliÅŸen ve buna baÄŸlı olarak, sektör içerisindeki yerini, daha da saÄŸlamlaÅŸtırmak için, tecrübeli bir kadroyla çalışma prensibini benimsemiÅŸ, organizasyonun kurulması ve geliÅŸtirilmesi sürecinde, ‘Toplam Kalite Yönetimi’ ilkelerini hedef almıştır. Bu nedenle, kadromuzda yer alan personelimizin, oluÅŸabilecek tüm sonuçlarda çözüm saÄŸlayabilecek kalifikasyona sahip olması, bizler için en önemli amaç olmaktadır. Hizmet verdiÄŸimiz iÅŸletmelerde, 7 gün 24 saat prensibi ile hizmet veren kadromuzla, her türlü sorun, acil çaÄŸrı ve ihtiyaçlara, en kısa sürede çözüm bulmak amacındayız.

Etiketler
Bursa bursada bursadaki osmangazi hürriyet bursa merkezde ev ilaçlama firmaları, bursa ev ilaçlama sektörleri, bursa ev ilaçlama yapan yerler, bursada ev ilaçlama firmaları bursa, bursada fabrika ilaçma sektörleri bursa, bursada fabrika ilaçma firmaları bursa, ilaçlama bursa, bursada ilaçlama, bursadaki ilaçlama, bursada karınca ilaçlama sektörleri bursa, bursada karınca ilaçlama firmaları bursa, bursada pire ilaçlama sektörleri bursa, bursada pire ilaçlama firmaları bursa, bursada depo ilaçlama sektörleri bursa, bursada depo ilaçlama firmaları bursa, bursada bodrum ilaçlama sektörleri bursa, bursada bodrum ilaçlama firmaları bursa, bursada sinek ilaçlama sektörleri bursa, bursada sinek ilaçlama firmaları bursa, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional