Firma Arama



Sektörler

Ses Akustik
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 04-06-2015
Firma Yetkili : Murat Avcı
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2038

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Osmangazi mahallesi gül sokak no:343
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0534 510 92 72
Faks :
Website : http://www.sesakustik.net

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
KurulduÄŸu günden bu yana ses izolasyonu konusunda imalatçı firma olarak sektöre hizmet veren firmamız ürün portföyünü devamlı güncelleyerek yoluna devam etmektedir. Ses yalıtımı konusunda gerek sosyal medyada, gerekse yapı fuarlarında bilgi paylaşımında bulunan, doÄŸru ürün ve doÄŸru uygulama yöntemleri ile müÅŸterilerini buluÅŸturan ses yalıtım merkezi. güçlü sermaye yapısı, eÄŸitimli iÅŸçi kadrosu ve geniÅŸ ürün yelpazesi ile pazarda köklü bir yere sahiptir.
 
Ses yalıtım merkezi almanya, belçika ve portekizden ithal ürünleri ile Türkiye’de en fazla ürün grubuna sahip firma olma özelliÄŸini taşır. Satışını yaptığımız ürünler arasında akustik süngeler, ahÅŸap akustik malzemeler, ses yalıtımının olmazsa olmazları kauçuk malzemeler, özel üretim ürümler ve yan malzemeler bulunmaktadır. Firmamız yalnızca satış ve uygulama yapmakla kalmayıp, aynı zamanda akustik danışmanlık da yapmaktadır.
Etiketler
Ses yalıtımı, ses yalıtım süngeri, ses yalıtımı nedir, ses yalıtım malzemeleri, yumurta sünger, labirent sünger, piramit sünger, akustik sünger, akustik sünger fiyatları, ses kesme süngeri, yanmaz sünger,




Valid XHTML 1.0 Transitional