Firma Arama



Sektörler

HÄ°LALGAZ SAN TÄ°CARET
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-08-2015
Firma Yetkili : UBEYDULLAH SURMUÅž
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1638

Ýletiþim Bilgileri
Adres : ali emri caddesi ileri apt altı no:50/b
Þehir : Diyarbakır
Telefon : 04122247628
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

diyarbakır yangın söndürme tüpleri yangın söndürme cihazlarının dolum bakım onarımı paratöner sistemleri kurulum bakım

Yangın Malzemeleri sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müÅŸterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müÅŸteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.


Özlem Yangın Söndürme olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız iÅŸimiz ile müÅŸterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi ÅŸekilde cevap verip aynı zamanda müÅŸterilerimizin memnuniyetini saÄŸlamaktır.


Yaptığı teknolojik yatırımlar ile sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, BayiliÄŸini yapmakta olduÄŸu firmalar ve müÅŸterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiÅŸtir. Firmamızın baÅŸarılı olmasında en büyük pay siz deÄŸerli müÅŸterilerimize aittir.

 


Misyonumuz,


Özlem Yangın Söndürme olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müÅŸteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki deÄŸerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, geliÅŸme ve iyileÅŸme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluÅŸ olmaktır.


Vizyonumuz,


Çalışma arkadaÅŸlarımızın seçimi ve eÄŸitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmiÅŸteki baÅŸarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çaÄŸdaÅŸ Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluÅŸ olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.

 

 

Özlem Yangın Södürme Sanayi Ticaret Ltd.Åžti. firmamız 1982 yılından itibaren siz deÄŸeri müÅŸterilerimize hizmet vermekteyiz.

Etiketler
diyarbakır mardin batman elazığ bingöl siirt van şırnak hakkari yangın söndürme tüplerinin cihazlarının satış dolum bakım ve onarımı paratöner sistemleri,




Valid XHTML 1.0 Transitional