Firma Arama



Sektörler

Ä°zmit Evden Eve Nakliyat
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 26-08-2015
Firma Yetkili : ibrahim
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1732

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Sultan Orhan Mah.1105 Sok. No:10/B Hükümet Konağı Karşısı / GEBZE
Þehir : Kocaeli
Telefon : 0 262 644 0143
Faks :
Website : http://www.kocaeliguvennakliyat.com/izmit-evden-eve-nakliyat.html

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

 

anasayfa
ÅŸirketimiz
expertiz
ekipman
foto galeri
iletiÅŸim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kocaeli Güven Nakliyat

Izmit Evden eve Nakliyat
Firmamız Izmit Evden Eve Nakliyat'ta Çağımızın bizlere sunduÄŸu yenilikler ve kolaylıklarla birlikte insanların beklentilerinin deÄŸiÅŸmesi doÄŸrultusunda, belirlenen hizmet standartları evden eve sektörünü de beraberinde getirmiÅŸtir.
Evden eve sektörünün doÄŸuÅŸu ile birlikte eskiden açık kamyonlarla yapılan taşımacılık da tarih olup, sadece evden eve sektörü için geliÅŸtirilen kapalı kasa araçlar kullanılmaya baÅŸlanmıştır.
Devletin de bu konuda belirlemiÅŸ olduÄŸu standart ve belgelerle birlikte sadece ev taşıma belgesi olan araçlar evden eve sektöründe kullanılmakta, bu kriterler dışında yapılan evden eve hizmetlerinin cezai müeyyidesi bulunaktadır.
Evden eve sektöründe temel standart eÅŸyaların alındığı evdeki ÅŸekline en yakın bir biçimde teslim edilmesidir. EÅŸyaların alındığı evdeki ÅŸekli, konumu, diziliÅŸ biçimi nasılsa, teslim edileceÄŸi evde de buna benzer ÅŸekilde teslimatın yapılmasıdır.
Bu hizmetlerin belirlenmesine ve evden eve sektörünün doÄŸuÅŸuna öncülük eden ÅŸirketlerin başında gelen Kocaeli güven evden eve nakliyat olarak müÅŸterilerimize bu konuda en iyi taşımacılığı saÄŸlama konusunda hizmet vermekteyiz
Kocaeli güven nakliyat olarak evden eve hizmetimizin kapsamını sizlerle birlikte belirleyip en uygun evden eve nakliyat fiyatlarını size sunmaktayız. Bu kapsama kolilemenin müÅŸteriler tarafından yapılıp kaba eÅŸyalarınızın montaj-de montaj iÅŸleri tarafımızdan yapıldığı standart hizmet ya da her ÅŸey dahil müÅŸterilerimize anahtar teslimi taşımacılık yaptığımız A’dan Z’ye diye tabir ettiÄŸimiz hizmet örnek olarak verilebilir.
Hizmet çeÅŸitlerimiz müÅŸterilerimizin beklentileri, bütçesine uygunluÄŸu ve bulunduÄŸu kat yüksekliÄŸine göre sunduÄŸumuz öneriler doÄŸrultusunda belirlenmektedir.
Her geçen gün evden eve sektörüne kattığımız yenilikler ve müÅŸterilerimize saÄŸladığımız kolaylıklar sayesinde sizlerle birlikte kocaman mutlu bir aile oluÅŸturmaktayız. Sizlerde eÅŸyalarınızı profesyonel ellerde, güvenle ve gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla taşıtmak istiyorsanız Kocaeli güven nakliyata gelip mutlu aile kervanımıza katılabilirsiniz

izmit evden eve
izmit nakliye
izmit evden eve nakliyat
izmit taşıma
izmit Evden eve taşımacılık
izmit evden eve fiyatları

Hizmetlerimiz
Evden Eve Nakliyat
Evden Eve Nakliyat süreçlerimizi detaylandırdığımızda evden eve nakliyeyi nasıl gerçekleÅŸtiriyoruz sorusuna yanıt verecek olursa öncelikle telefon, mail, talep formu ya da canlı yardım bölümlerinden müÅŸterilerimiz firmamıza evden eve nakliyat hizmeti almak istediÄŸini belirterek Kocaeli güven nakliyatın müÅŸteri temsilcisiyle iletiÅŸime geçer.

Banka Ofis Taşıma
Banka, büro, ofis nakliyatının yapılmasında evden eve nakliyat süreçlerimizde olduÄŸu gibi öncelikle ücretsiz eksperimiz tarafından yapılacak iÅŸin kaç kiÅŸilik ekip, araç ebadı gibi durumlar göz önünde bulundurularak teklif dosyası hazırlanır. Firma tarafından verilen teklif dosyasının kabulünden sonra nakliyesi yapılacak banka, büro ,ofis malzemeleri sırasıyla ambalajlama, montaj/de-montaj, paketleme, istifleme sürecine göre nakliyatı gerçekleÅŸtirilir.

EÅŸya Depolama
Birçok müÅŸterimizin evden eve depolama konusunda depolama talepleri doÄŸrultusunda eÅŸya depolama hizmetini en düzenli ve güvenilir ÅŸekilde vermekteyiz
EÅŸya depolamada tüm depolarımızda depo raflarımız yerden 5cm yüksekte eÅŸyalar ambalajlı bir ÅŸekilde depolanmaktadır.

Kocaeli içi hizmet bölgelerimiz
baÅŸiskele evdeneve nakliyat
çayirova evdeneve nakliyat
darica evdeneve nakliyat
derince evdeneve nakliyat
dilovasi evdeneve nakliyat
gebze evdeneve nakliyat
gölcük evdeneve nakliyat
izmit evdeneve nakliyat
kandira evdeneve nakliyat
karamürsel evdeneve nakliyat
kartepe evdeneve nakliyat
körfez(tütünçiftlik) evdeneve nakliyat
ÅŸehirler arası hizmet bölgelerimiz
edirne evden eve nakliyat
kirikkale evden eve nakliyat
tekirdaÄŸ evden eve nakliyat
kastamonu evden eve nakliyat
kars evden eve nakliyat
erzurum evden eve nakliyat
burdur evden eve nakliyat
yozgat evden eve nakliyat
ÅŸirnak evden eve nakliyat
tümü evden eve nakliyat

Anasayfa
Åžirketimiz
Expertiz
Ekipman
Foto Galeri
Ä°letiÅŸim
Evden Eve Taşıma
Ambalajlama
Montaj
Paketleme
Ä°stifleme
Araçlarımız
 
Yandex.Metrica
evden eve nakliyat
 
 

copyright 2014 | kocaeliguvennakliyat.com
Etiketler
Evden Eve, Evden Eve Nakliyat, Evden Eve Taşımacılık, Evden Eve Nakliye Fiyatları, Evden Eve Taşımacılık, Kocaeli Evden Eve Nakliyat, Gebze Evden Eve Nakliyat, Nakliyat, Nakliye,




Valid XHTML 1.0 Transitional