Firma Arama



Sektörler

Sena Dekoratif Tuğla Duvar Kaplamaları
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 02-10-2015
Firma Yetkili : ahmet gaygusuz
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2004

Ýletiþim Bilgileri
Adres : adil mahallesi beykoz caddesi
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0216 592 1884
Faks : 0216 592 1885
Website : http://www.dekoratiftuglafiyatlari.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Dekoratif tuÄŸla duvar kaplama, öncü ismi ve radikal  markası olarak Türkiye'de faaliyete geçtiÄŸimiz 2005 yılından beri, ülkedeki dekorasyon anlayışını ve vizyonunu farklı bir alana taşıyarak, tüm mekânlarda doÄŸadan ilham alan yaratıcı çözümlere olanak verdik. Genç, dinamik ve vizyoner ekibimiz ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren, proje çözümlerinin baÅŸarılı iÅŸ ortağı arteknik olarak kalite ve güvenin temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyoruz.
 
Sena Stone, hafif yapısı, zemin hariç iç ve dış mekânlarda rahatlıkla uygulanabilen çok yönlü ürünleri ve farklı tarzlara uyum saÄŸlayan tasarım altyapısı ile dekorasyon sektöründe aranan bir marka haline gelmiÅŸtir. SunduÄŸu tasarım ve mimari hizmet anlayışıyla öncelikle mimarların, daha sonra da mekânlarında ilham arayan herkesin çözüm ortağı olmayı baÅŸarmıştır. dekoratif tuÄŸla, tuÄŸla kaplama, tuÄŸla duvar kaplama, kültür tuÄŸlası, tuÄŸla panel ve daha birçok model seçeneÄŸi olan Dekoratif tuÄŸla fiyatları, doÄŸanın sunduklarını özgün tasarım anlayışı ile harmanlayarak yarattığı estetik duruÅŸu ile birlikte, sipariÅŸ aÅŸamasından uygulama aÅŸamasına kadar sunduÄŸu özenli çalışma ve sonrasında verdiÄŸi destek hizmetleri ile de baÅŸarılarını marka olarak saÄŸlamlaÅŸtırmıştır.
 
Kaliteli ve kalıcı ürünler üreterek, sektördeki en iyi hizmeti vermek, ÅŸirketimizin genel politikasını oluÅŸturmaktadır. Bu anlayışın bir sonucu olarak, bugün ürünlerimizin kalitesi, dayanıklılığı ve doÄŸallığı dünya standartlarına ulaÅŸmıştır. Ürünlerimizi Türkiye sınırları içinde farklı ÅŸehirlere gönderdiÄŸimiz gibi; Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında da; bir çok ülkeye ihraç etmekteyiz.
 
KuruluÅŸumuzdan bu yana çok kısa bir zaman dilimi geçmiÅŸ olmasına raÄŸmen, turizm iÅŸletmeleri, özel konutlar, restoranlar, alışveriÅŸ merkezleri, Flo, maÄŸazalar gibi yurtiçi ve yurtdışında 3 bin 500'ü aÅŸkın projeye çözüm ortaklığında bulunarak, 5 yıl montaj garantisi ile saÄŸladığımız uygulamalara imza atmaktayız.
Etiketler
dekoratif tuğla, tuğla kaplama, kültür tuğlası, tuğla duvar kaplama, antik tuğla, tuğla fiyatları, tuğla panel, tuğla panel kaplama, dekoratif tuğla panel, tuğla görünümlü duvar paneli, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional