Firma Arama



Sektörler

Ertaş yapı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 05-12-2015
Firma Yetkili : Evren ErtaÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2110

Ýletiþim Bilgileri
Adres : içmeler tuzla/istanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02164938514
Faks : 02164942481
Website : http://http://www.cncahsapkesim.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda


ERTAÅž MOBÄ°LYA CNC ;  1992 yılında Mıobilya sektörüne girerek, siz deÄŸerli müÅŸterilerimize yılların tecrübesini kullanarak hizmet vermekteyiz.

Her geçen gün deÄŸiÅŸen teknolojye kullanarak, AHÅžAP CNC KESÄ°M dekorasyon sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız; Günümüz yaÅŸam mimarisine uygun ahÅŸap ve mdf oyma ürünlerde her zaman yenilikleri takip eden ve uygulayan bir firmadır.

Firmamızın hizmet faaliyeti;

AhÅŸap ve Mdf seperatörler, ayna çerçeveleri, MDF paneller, duvar saatleri, tavan göbekleri, hat çalışmaları,  bahçe duvar kalıplarının modellemesi, ahÅŸap minber, mihrap gibi cami iÅŸlerinin oymaları, kitaplık, resim çerçevesi gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.

Yapmış olduÄŸu ürünün arkasında durabilen, sınırlı ölçü ve modellerle kalmayıp sizlerin de istediÄŸi modeli çalışıp uygulayabilen bir firmayız. Bizim hizmet anlayışımız sizlerin yüzünü güldürüp gönül rahatlığıyla ürünü teslim etmemizdir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müÅŸteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

 
 

Etiketler
cnc ahÅŸap kesim ahÅŸap merdiven kesim panel ebatlama bantlama eÄŸri cnc kesim posta kesimeÄŸri kenar bantlama,




Valid XHTML 1.0 Transitional