Firma Arama



Sektörler

Dede Makine
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-01-2016
Firma Yetkili : Dede Makine
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1702

Ýletiþim Bilgileri
Adres : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Koop Sanayi Sitesi S6 A Blok No:106 34306 Başakşehir – İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0212 4716630
Faks : 0212 4715730
Website : http://www.dedemakine.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Dede Makine 30 yıldır, 1500 adedi aÅŸkın makinemiz yurt içi ve yurt dışında farklı konularda iÅŸtigal eden ÅŸirketlere hizmet ermektedir.

30 yıldır gıda, kozmetik, boya, kimya ve ilaç sanayileri için dolum makinaları( sıvı dolum, bal dolum makinası vs.),etiketleme makinaları ve bunları tamamlayıcı üniteler ile hizmet vermekteyiz. Makinalarımızın saÄŸlam, kaliteli, yüksek performanslı, uzun ömürlü ve kullanıcılar açısından konforlu olmaları firmamızın iç ve dış piyasalarda tercih edilen bir marka olmasını saÄŸlamıştır. Çeyrek asrı aÅŸkın tecrübemizi, çağın teknolojileri ve uluslararası markaların ürünleri ile birleÅŸtiren firmamızın sektördeki konumu müÅŸteri memnuniyeti odaklı, kaliteden ödün vermeyen anlayışı ve uzman kadrosu ile güvenilir bir çözüm ortağı olmasından kaynaklanmaktadır. 

Etiketler
dede makine, dolum, makina, otomatik makinalar, yarı otomatik makinalar, dolum makinaları, makina aksesuarları, sıvı dolum, etikeleme makinaları, kapak kapatma makinaları, şişe temizleme makinaları, bal dolum makinaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional