Firma Arama



Sektörler

Epoksi Kaplama
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 01-02-2016
Firma Yetkili : Adem CANOÄžLU
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 51 - 100 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1590

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Orta Mah. Nazlıcan Sk. No:20/A Soğanlık - KARTAL / İSTANBUL
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0535 745 14 69
Faks :
Website : http://www.epoksin.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Epoksi Kaplama , Firmamız bünyesinde bulunan mevcut çalışanlarımız ve ekiplerimiz ile 2000 yılından bu yana edindiÄŸimiz bilgi birikimi ve tecrübeyle Epoksi Sistemlerinde öncü bir kuruluÅŸ olma yolunda adım attık ve 14 yılın vermiÅŸ olduÄŸu birikimleri Cng Grup Firması adı altında topladık.
Tecrübemizi 14 yıl içerisinde ekip olarak baÅŸarı ile gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz irili ufaklı birçok projeden, Gücümüzü bu süre içerisinde gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz <a href="http://www.epoksin.com/epoksi-kaplama.html" alt="Epoksi Kaplama" title="Epoksi Kaplama">epoksi kaplama</a>  ve <a href="http://www.epoksin.com/epoksi-boya.html" alt="Epoksi Boya" title="Epoksi Boya">epoksi boya</a>   boya baÅŸarılı iÅŸlerin getirdiÄŸi müÅŸteri memnuniyetinden almaktayız.
Tecrübesi eskiye dayanan ancak kuruluÅŸu yeni olan Cng Grup Firmamızla; Kaliteyi müÅŸteri memnuniyeti ile birleÅŸtirip beklentileri en üst düzeyde karşılamak birincil önceliÄŸimizdir.
Etiketler
epoksi kaplama , epoksi boya , epoksi zemin kaplama , epoksi kaplama m2 fiyatları , epoksi boya m2 fiyatları , epoksi tadilat , epoksi boya renkleri , epoksi tadilat işleri , epoksi işleri , epoksi ustası,




Valid XHTML 1.0 Transitional