Firma Arama



Sektörler

Havalandırma Sistemleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 15-04-2016
Firma Yetkili : UÄŸur Topuz
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1796

Ýletiþim Bilgileri
Adres : MurataÅŸa Mah. Cumhuriyet Cad. No:77 BayrampaÅŸa/ Ä°stanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0212 255 77 07
Faks :
Website : http://www.havalandirma.tv/havalandirma-sistemleri/
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Firmamız havalandırma sistemleri sektöründe 1984 yılından bu yana tüm ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunuyor. Havalandırma sistemi ihtiyacınızda bizimle irtibata geçerek ücretsiz keÅŸif hizmetimizden yararlanabilir, fiyat teklifimizi alabilirsiniz. Uzman kadromuz, kaliteli malzemelerimiz ve profesyonel iÅŸçiliÄŸimiz ile tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız.

Mekanik havalandırma sistemleri otellerden hastanelere, fabrikalardan ofislere evlerden endüstriyel mutfaklara kadar tüm yapılarda ferah bir ortam havası oluÅŸturmak iç ortamdan alınan kirli havayı tahliye ederek dışarıdan aldığı taze havayı filtreleyerek toz ve uçan haÅŸerelerden arındırdıktan sonra iç ortama gönderen mekanik sistemlerdir. MüÅŸteriler ve personel için ferah bir çalışma ortamı sunarak iÅŸçilik verimini yükseltir, müÅŸteri memnuniyetini artırır. Cafe ve lokanta gibi alanlarda yemek kokularını gidermenizi saÄŸlayarak hoÅŸ bir ortam havası oluÅŸturmanızı saÄŸlarken buharı ve ısıyı tahliye ederek rutubet oluÅŸumunu engeller.

Ä°stanbul havalandırma sistemleri bizimle kaliteyi yaşıyor. Havalandırma firmaları arasında iÅŸçilik ve malzeme kalitesiyle öne çıkan Arist. %100 müÅŸteri memnuniyeti hedeflemekte, kaliteyi mekanlarınıza sunmaktadır.

Etiketler
havalandırma sistemleri, mekanik havalandırma, istanbul havalandırma sistemleri, bayrampaşa havalandırma sistemleri,




Valid XHTML 1.0 Transitional