Firma Arama



Sektörler

Stone Wrap
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 02-08-2016
Firma Yetkili : anıl
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1670

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Osmangazi Mah. Mimarsinan Cad. No:41/1 Sancaktepe / Ä°STANBUL
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02165613643
Faks : 02165613643
Website : http://www.stonewrapbayi.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Stonewrap ; Dünyanın en eski yapı malzemesi olan TaÅŸ, tüm estetiÄŸi ve tarihi dokusu ile mekanlarınıza deÄŸer katmaktadır. Her yörenin tarihi dokusunu yansıtan TaÅŸ KaplamaModelleri birebir gerçek taÅŸların yüzeylerinden hazırlanan kalıplarda üretilerek beÄŸeninize sunulmaktadır. Bünyesinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan TaÅŸ Duvar Kaplamaları çimento, kum ve doÄŸal taÅŸ tozundan üretilmektedir.
 
Stonewrap Bayi ; DoÄŸal TaÅŸlara oranla hafifliÄŸi ve uygulama kolaylığı Dekoratif TaÅŸ Kaplama modellerimizi ön plana çıkartmaktadır. TaÅŸ Kaplamalar ile aynı yüzey dokusuna sahip geniÅŸ ve diÅŸli derz dolgular taÅŸ yüzeylerinde ayrı bir görsel ÅŸölen sunmaktadır. Ä°ç mekanlarınızın tüm alanlarında; TV Ünitesi Arkası TaÅŸ Kaplama, Åžömine Bacası TaÅŸ Kaplama, Bahçe Duvarı TaÅŸ Kaplama, uygulamalarınızda tüm TaÅŸ Modellerimizi kullanabilirsiniz. Ä°ç Mekan TaÅŸ Kaplama uygulamaları, tüm Ä°ç Mimar ve Tasarımcıların gözdesi olmuÅŸtur.
Etiketler
stonewrap, stone wrap, stone wrap bayi, stone wrap bayisi, istanbul stone wrap, anadolu yakası stone wrap, istanbul stone wrap bayisi, dekoratif taş, dekoratif tuğla, dekoratif taş kaplama, taş tuğla tasarım, tuğla tasarım, taş tasarım, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional