Firma Arama



Sektörler

TÜRTAŞ ŞÖMİNE
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 26-09-2016
Firma Yetkili : KADÄ°R KARA
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1850

Ýletiþim Bilgileri
Adres : HAYMANA YOLU CADDESÄ° 68/A
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 485 2 999
Faks :
Website : http://www.turtassomine.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Åžirketimiz 1984 tarihinde bugünkü merkez adresinde faaliyetine baÅŸlamıştır. 1999 yılına kadar yerli ÅŸöminelerimizle hizmet vermiÅŸ 1999 yılından sonra yerli yabanci hazne çeÅŸitlerini beÄŸeninize sunmuÅŸtur. Åžirketimizin Gölbaşı Haymana yolunda shoowroom u bulunmaktadır. Yine Gölbaşına 13 km de 10.500 m2 arsası 500 m2 kapalı alanı bulunan fabrikamızın aylık ÅŸömine üretimi 450 adet kapasitededir. Türkiyenin her yerine kendi servislerimizle hizmet vermekteyiz.

 

Fabrikamız mevcut
Åžöminede alıp satıcı degıl dırek uretıcı konumundayız

Siz müÅŸterilerimize istediÄŸiniz ebat ve tasarımda ÅŸömine seçeneklerinden oluÅŸan geniÅŸ ürün çeÅŸitlerimizi sunuyoruz.
TürtaÅŸ Åžömine olarak kalitesinden ödün vermeden, ÅŸömine imalatı yapan, sektörünün liderliÄŸini üstlenen firmamız müÅŸteri memnuniyetini kendine misyon edinmiÅŸ ve bunu herÅŸekide kanıtlamıştır.

 

VÄ°ZYONUMUZ

 
Ankara TürtaÅŸ Åžömine olarak; deÄŸiÅŸen yaÅŸam kalitesi ve buna baÄŸlı yapı bileÅŸenlerinin üretimlerini sürekli takip ederek yeniliklerin öncüsü olmayı kendine ilke edinmiÅŸtir.
MÄ°SYONUMUZ
 
Tasarım, projelendirme, imalat, keÅŸif uygulama, montaj  uzman kadroları ile  sunan ÅŸirketimiz, birbirinden özel projelere imza atmaya hassasiyet göstermektedir.
Etiketler
ŞÖMİNE, ANKARA ŞÖMİNECİ, GÖLBAŞI ŞÖMİNECİ, ŞÖMİNE TAMİRİ, ŞÖMİNE YAPIMI, ÇAYYOLU ŞÖMİNE, İNCEK ŞÖMİNE, ŞÖMİNE TADİLATI, ŞÖMİNE USTASI, BARBEKÜ, DOĞAL TAŞ, GRANİT, FİREPLACE, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional