Firma Arama



Sektörler

Elemental Wellness
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-12-2016
Firma Yetkili : Yasemin Yakın
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 51 - 100 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1586

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Acıbadem Mah. Çeçen Sok.No:19 Almondhill Sitesi A kapısı Üsküdar/ İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02166903430
Faks : 02166903433
Website : http://www.elementalwellnessclub.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Elemental Wellness Acıbadem Almondhill’ de 6 bin metrekarelik alan üzerine kurulmuÅŸ saÄŸlıklı yaÅŸam ve spor kompleksidir.

 

YoÄŸun hayat temposu içinde kaybolduÄŸunuzu düÅŸünüyorsanız, yorgun bedenlere enerji yüklemesi yapmak için kurulmuÅŸ bu tesiste, uzman hocaların da desteÄŸi ile içinizdeki gücü ve yaÅŸam coÅŸkusunu yeniden keÅŸfedebilirsiniz.

 

Burada geçirdiÄŸiniz zamanda sadece kompleks sınırları içinde mutlu olmakla kalmayacaksınız; Elemental Wellness’in sizi daha saÄŸlıklı kılan ve mutluluk veren her aktivitesi sayesinde günlük hayatınızda da daha pozitif ve aktif bir kiÅŸiye dönüÅŸtüÄŸünüzü göreceksiniz.

 

Elemental Wellness’ta; olimpik standartlarda 2 adet squash kortu, kapalı basketbol ve voleybol sahası, Elemental Spa & Pilates, yarı olimpik havuz, Gusto Restaurant, Vitamin Bar, Kids Club, jakuzi, sauna, buhar odası, Forma Store, özel soyunma odaları, güneÅŸlenme bölümü, açık ve kapalı otopark bulunmaktadır.

 

Yogadan aerobiÄŸe, dans derslerinden squasha, her yaÅŸa ve kiÅŸiye uygun spor çeÅŸitleri ve aktivitelerin olduÄŸu doÄŸal yaÅŸam alanımızda özel dinlenme bölümlerinde dilediÄŸiniz zaman istirahat de edebilirsiniz.

 

Tesisimiz herkesi en geniÅŸ zaman aralığında kucaklayabilmek adına hafta içi; 06:00 – 24:00 saatleri arasında; hafta sonu ise 08:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Etiketler
spor, sağlıklıyaşam, acıbademsporsalonu, acıbademfitness.acıbademspa.spa,




Valid XHTML 1.0 Transitional