Firma Arama



Sektörler

Mahmut Dervişoğlu Mimarlık Ofisi
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 14-03-2017
Firma Yetkili : Mahmut DerviÅŸoÄŸlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1482

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Gop mahallesi ankara caddesi 112/57 gölbaşı ankara
Þehir : Ankara
Telefon : 03124846177
Faks :
Website : http://www.dmimarlik.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 DerviÅŸoÄŸlu Mimarlık olarak; “Etrafımızın kalitesinin yaÅŸamımızın kalitesine etkisi olmalıdır” inanışı daima bize kılavuzluk etmiÅŸtir. Bu,  evimizin, iÅŸyerimizin yada sosyal yaÅŸam alanımızın kalitesi olarak deÄŸerlendirilebilir.

 

           Bize göre Mimarlığı; Ä°nsanların fiziksel, kültürel ve iklim ÅŸartlarına baÄŸlı olarak maddi ve manevi gereksinimleri meydana getirmiÅŸtir. Bu gereksinimlerin doÄŸurduÄŸu ihtiyaçları karşılayacak olan tasarımın mükemmelliÄŸi ve baÅŸarılı bir ÅŸekilde uygulanması yaklaşımımızın merkezini oluÅŸturur.

 

           Åžuna inanıyoruz ki; En iyi yapı, bir binanın kimliÄŸini oluÅŸturan tüm elemanların en iyi ÅŸekilde sentezlenmesi neticesinde meydana gelir. Bunlar; strüktürü, fonksiyon ÅŸeması, ekolojik tavrı, doÄŸal ışık kullanım kalitesi, formu, ÅŸehrin silüeti ve sokağın manzarası ile iliÅŸkisi ve son olarak en önemlisi kullanıcıların iç dinamizmine verdiÄŸi ferahlık ve huzurdur. Bu yaklaşım sosyal çevremiz ve binalarımızı kullanan insanlar tarafından bir taahhüt olarak kabul edilebilir.

Etiketler
Mimarlık ofisi ankara gölbaşı,




Valid XHTML 1.0 Transitional