Firma Arama



Sektörler

ZÄ°RVE ELEKTRONÄ°K
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-03-2017
Firma Yetkili : LATÄ°F AY
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 1599

Ýletiþim Bilgileri
Adres : GÜVENLİK MAH.VATAN CAD. KÜÇÜKERK APT.NO:11/D
Þehir : Antalya
Telefon : 0543 725 81 99
Faks : 0543 725 81 99
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ZÄ°RVE ELEKTRONÄ°K

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir.
 
 
https://www.yerelfirmalar.com/uploads/firmaresim/1473069088_ves_ses500.jpg
 
 
Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
 
Etiketler
ZİRVE ELEKTRONİK, ELEKTRONİKAntalyaMuratpaşa, Muratpaşa geneli elektronik, Muratpaşa geneli elektronik servisi, Muratpaşada güvenlik kamera sistemi montajı, Muratpaşada merkezi uydu sistemi montajı, Muratpaşada çanak anten montajı, Muratpaşada ses sistemi montajı, Muratpaşa geneli uydu montajıMuratpaşa geneli uydu tamiri, Muratpaşada oto ses sistemleri montajı, Muratpaşada led aydınlatma montajı, Muratpaşa geneli elektronik iletişim, Muratpaşa geneli kamera sistemleri montajı, Muratpaşada aydınlatma montajı, Kepez geneli elektronik servis, Kepez geneli merkezi uydu montajı, Kepez geneli uydu montajı, Kepezde çanak anten montajı, Kepez geneli tv tamiri, Kepezde lcd tamiri, Kepezde elektronik tamiri, Kepez çanak anten montajı, Kepezde tv güncelleme yapanlar, Aksu geneli elektronik servisi, Aksu geneli elektronik iletişim, Aksu geneli kamera monta, jAksu geneli güvenlik sistemleri, montajıAntalya geneli elektronik servis, Antalya geneli elektronik servis iletişim,




Valid XHTML 1.0 Transitional