Firma Arama



Sektörler

EPÄ°K Ä°NÅžAAT
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-03-2017
Firma Yetkili : KAMÄ°L EPÄ°K
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 1925

Ýletiþim Bilgileri
Adres : EMEK FSM MAH.ÅžEHÄ°TAYHAN YILDIZ CAD.NERGÄ°Z SOK.NO:2 EPÄ°K Ä°NÅžAAT OSMANGAZÄ°/BURSA
Þehir : Bursa
Telefon : 0224 243 01 55
Faks : 0542 764 36 58
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

EPÄ°K Ä°NÅžAAT

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir.
 
https://www.yerelfirmalar.com/uploads/firmaresim/1480158022_alcipan_gergitavan_varak_11.jpg
 
Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
 
Etiketler
Bursa geneli dekorasyon firmaları, Bursada iç dekorasyon firmaları, Bursada dış dekorasyon yapanlar, Bursada çevre düzenleme yapanlara, Bursada kaba inşaat yapanlar, Bursa geneli anahtar teslim tadilat yapanlar, Bursa komple tadilat yapanlar, Bursada boya yapan ustalar, Bursa geneli çatı tamiri yapanlar, Bursada iç mimari dekorasyon, Osmangazi asma tavan ustaları, Osmangazi a dan z ye dekorasyon, Osmangazi alçı boya dekorasyon, Osmangazi gergi tavan fiyatları, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional