Firma Arama



Sektörler

AKKOÇ TAVUKÇULUK
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-03-2017
Firma Yetkili : Nezekat Akkoç
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1372

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Büyükakçaalan Mahallesi
Þehir : Balıkesir
Telefon : 05423901080
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Biz yıllardır salma tavukçulukta üreticiyiz. Sizlere hep aracılarla ulaÅŸtık. Aracıdan deÄŸil üreticiden almaya ne dersiniz ? Aracısız en doÄŸru ürünü üreticiden alacağınızı tabiki sizlerde biliyorsunuz. Tüm ürünlerimiz Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylıdır. Aşıları zamanında ve eksiksiz bir biçimde yapılmaktadır. Bizden alacağınız tüm ürünleri size en saÄŸlıklı ve en hızlı ÅŸekilde kendi araçlarımızla kapınıza teslim ediyoruz. Kendi kümeslerimizden kendi ürünlerimizi sizlere ulaÅŸtırıyoruz. DediÄŸimiz haftasında ürün gönderiyoruz. Ä°DDALIYIZ ÇÜNKÜ  BÄ°Z ÜRETÄ°CÄ°YÄ°Z. Salma yumurta tavukçuluÄŸunda en önemli ve en çok yumurta verimi yüksek Lohman Brown ve Siyah   Atakstır . LOHMAN BROWN 
Salma tavukçulukta yumurta rekortmeni bilinir. Yıllık yumurta verimi 300 ila 320 arasında deÄŸiÅŸmektedir.18 ile 20. haftalar arasında klavuza oturur. Yumurta rengi kahverengidir.
SÄ°YAH ATAKS
Salma yumurta tavukçuluÄŸu için Ankara AraÅŸtırma Endüstrisinin  elde ettiÄŸi yumurtacı bir ırktır. Türkiye hava ve iklim ÅŸartlarına uygunluÄŸuyla bilinir. Yıllık  yumurta verimi 270 ila 300 arasındadır.20. haftada klavuza oturur . Yumurta rengi  kremsi gibidir. Sabah 08.00 akÅŸam 22.00 ye kadar bize ulaÅŸabilir detaylı bilgi  ve  sipariÅŸ için arayabilirsiniz. Ä°LAN VERDİĞİMÄ°Z TÜM NOKTALARA SEVKÄ°YATLARIMIZ BULUNMAKTADIR.
Etiketler
tavuk, ataks, lohman, satılık, yumurta, yarka, sussex, köy tavuğu, salma, kahverengi lohman, siyah ataks,




Valid XHTML 1.0 Transitional