Firma Arama



Sektörler

balikesir yarka
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-03-2017
Firma Yetkili : beytullah duman
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1332

Ýletiþim Bilgileri
Adres : balıkesir dursunbey büyükakçaalan
Þehir : Balıkesir
Telefon : 542 390 00 04
Faks :
Website : http://www.balikesiryarka.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

UZMAN KADROMUZ KALÄ°TELÄ° ÜRÜNLERÄ°MÄ°ZLE 17 YILDIR TÜM TÜRKÄ°YEYE HÄ°ZMET VERMEKTEYÄ°Z. KALÄ°TE Ä°LKELERÄ°MÄ°ZDEN VE MÜÅžTERÄ° MEMNUNÄ°YETÄ°MÄ°ZDEN TAVÄ°Z VERMEDEN ÇALISIYORUZ. YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBE VE BÄ°LGÄ° BÄ°RÄ°KÄ°MÄ°YLE DAÄ°MA SÄ°ZLERÄ°N YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.
FARKIMIZ ;
MÜÅžTERi MEMNUNÄ°YETÄ°
YÜKSEK KALÄ°TE
UYGUN FÄ°YAT
TECRÜBELÄ° KADRO
Tüm ürünlerimiz veteriner kontrolünde olup bütün aşıları yapılarak Türkiye geneline dağıtılmaktadır. Ürünlerimiz hijyenik ve saÄŸlıklı ortamda organik yumurtlamaya ve fabrika ÅŸartlarına uygun koÅŸullarda yetiÅŸtiriliyor  toplu satışlarımız vardır 
Tamamen tüm üretim kendimize aittir.yem üretimi ve veteriner firmamız tarafından karşılanmakta olduÄŸundan fiyatlarımız piyasa altında seyretmektedir. Piyasada bu iÅŸi yapanlardan en önemli farkımız biz tacir deÄŸiliz ve müÅŸteri aldığı malı deÄŸerinin üstünde deÄŸil altında bir ücret ödeyerek bizden temin edecektir. MüÅŸterilerimizin beklentilerini tamamen karşılayabilecek kapasitedeyiz.Türkiye çapında her yere ürün teslimatımız vardır. 

Satış sonrasında destek ve yardımlarımız devam etmektedir.

VÄ°ZYONUMUZ:

Çalışma arkadaÅŸlarımıza seçimi ve eÄŸitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı geçmiÅŸteki baÅŸarılarımızdan esinlenerek daima iyiye ve daima ileriye taşımak çaÄŸdaÅŸ türkiyemizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluÅŸ olarak varlımzı sürdürmek vizyonumuzdur.

MÄ°SYONUMUZ:

Balıkesir yarka olarak çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak bunu yaparkende müÅŸteri memnuniyetini ön planda tutarak etik ve ahlaki deÄŸerler ışığında kaliteden ödün vermeden satışlarımızı artırmak geliÅŸme ve iyileÅŸme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluÅŸ olmaktır.

Etiketler
ataks, lohman brown, tavuk çadırı,




Valid XHTML 1.0 Transitional