Firma Arama



Sektörler

Has-Met Halı Yıkama| mezitlide stor perde yıkama | mezitlide halı yıkama şirketleri | mezitlide halı yıkama fabrikası | mezitlide halı yıkamacılar
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-07-2017
Firma Yetkili : Mehmet Nuri Küçükoğlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1836

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Deniz Mahallesi 49268 Sokak No13/a Zerfin Apartmanı Mezitli/Mersin
Þehir : Mersin
Telefon : 0555 228 57 75
Faks :
Website : 0555 228 57 75

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Has-Met Halı Yıkama

   Has-Met Halı Yıkama firmamız halı temizliÄŸi iÅŸlemlerini teknolojinin sunduÄŸu imkanlardan yararlanarak gerçekleÅŸtirmektedir.


   Yıkanmasını istediÄŸiniz halılarınız evinizden veya iÅŸyerinizden aracımız ile personelimiz tarafından teslim alınır ve fabrikamızda en iyi ÅŸekilde yıkanıp tertemiz bir ÅŸekilde kapınıza kadar iade edilir.


    Halı yıkama bilgi birikimi, deneyim ve titiz iÅŸçilik anlayışı gerektirmektedir. Mersinde halı yıkama firmaları arasında yıllara dayalı deneyimi bulunan personelimiz, tüm halı yıkama iÅŸlemlerini memnun olacağınız en iyi ÅŸekilde gerçekleÅŸtirmektedir.


    Halı yıkama uygulamalarımız, sektördeki tüm yenilikler takip edilip uygulanmak suretiyle en iyi ÅŸekilde gerçekleÅŸtirilmektedir.  

Kullanılan tüm temizlik malzemeleri ve ilgili bakım ürünleri kaliteli markalardan tercih edilmekte ve böylece temizleme ve yıkama iÅŸlemlerinde her zaman en iyi sonuç elde edilmektedir.

 

     Halılarınızın temizliÄŸinde Has-Met Halı Yıkama firması olarak bizleri tercih eden mutlu müÅŸterilerimiz arasında sizleri de görmekten memnun oluruz.

 

HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z

Halı Yıkama

Yılların bize vermiÅŸ olduÄŸu deneyim sayesinde memnun ettiÄŸimiz binlerce müÅŸteri.
 

 

 

Perde Yıkama

Temiz olmasını istediÄŸiniz perdeleri ilk gün ki gibi olduktan hemen sonra size teslim ediyoruz.
 

İpek Halı Yıkama

İpek halıların yıkanma işinde uzman olan fabrikamızın personeli sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktadır.
 
 

Stor Perde Yıkama

Stor perde çok fazla tercih edilen bir perde çeÅŸididir. Bu perdelerin temizlenmesi çok zor olan ve özen isteyen bir uygulamadır.

 

El Dokuma Halı Yıkama

Bu halılar diÄŸer türdeki halılara göre görsel açıdan zengindir aynı zamanda çok daha deÄŸerlidir ve daha fazla emek isterler.
 
 

Koltuk Yıkama

Koltuklarınız makinalarımızla tozlarından arındırılır. Yıkama ÅŸampuanı seçilir ve yıkama iÅŸlemi baÅŸlar.
 
 
mersinde halı yıkama fabrikası , mersinde halı yıkama firması, mersin genelinde halı yıkama firması , mersin genelinde halı yıkama fabrikası , mersindeki halı yıkamacılar , mersindeki halı yıkama firmaları, mersinde halı ve koltuk yıkama firması , mersindeki halı yıkama ve koltuk yıkama fabrikası , mersin genelinde halı yıkama ve koltuk yıkama firması ,mezitlide stor perde yıkama | mezitlide halı yıkama şirketleri | mezitlide halı yıkama fabrikası | mezitlide halı yıkamacılar
Etiketler
mersinde halı yıkama fabrikası , mersinde halı yıkama firması, mersin genelinde halı yıkama firması , mersin genelinde halı yıkama fabrikası , mersindeki halı yıkamacılar , mersindeki halı yıkama firmaları, mersinde halı ve koltuk yıkama firması , mersindeki halı yıkama ve koltuk yıkama fabrikası , mersin genelinde halı yıkama ve koltuk yıkama firması , , mezitlide stor perde yıkama , mezitlide halı yıkama şirketleri , mezitlide halı yıkama fabrikası , mezitlide halı yıkamacılar,




Valid XHTML 1.0 Transitional