Firma Arama



Sektörler

Potu Rent a Car | Konyada Oto Kiralama | EreÄŸlide Oto Kiralama
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-09-2017
Firma Yetkili : ZAFER POTU
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 2098

Ýletiþim Bilgileri
Adres : HOTELKÖŞK KARŞISI FİNANSBANK ÜSTÜ AYGIN İŞHANI
Þehir : Konya
Telefon : 0532 066 47 51
Faks : 0532 066 47 51
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Potu Rent a Car 

Potu rent a car ve Oto Kiralama , 2010 yılından günümüze konya ereÄŸli  ve Konya’nın tüm ilçelerine geniÅŸ ve genç araç filosu ile  müÅŸterilerine hizmet vermektedir.
            Hizmet sunduÄŸu süre içerisinde birçok  büyük marka, dernekler, vakıflar ve kamu kurumlarıyla çalışarak deneyim ve hizmet standartlarını devamlı yükseltmiÅŸtir.

            Deneyimlerini , güvenli ve hızlı bir hizmetle birleÅŸtiren potu rent a car ve Oto Kiralama , yurtdışından Türkiye’ye gelen müÅŸterilerine verdiÄŸi hizmet kalitesini yurtiçinde de güvenle ve huzurla yolculuk yapmak isteyen müÅŸterilerine de sunmaktadır. Potu Oto Kiralama , 6 yıldır tüm araç kiralama hizmetlerini “önce müÅŸteri memnuniyeti” anlayışıyla sunmaktadır.

            MüÅŸterilerinin ihtiyaçları ölçüsünde aradıkları hizmeti en kısa sürede ve en etkili ÅŸekilde sunmayı görev edinmiÅŸtir. Potu Oto Kiralama  müÅŸterilerine sunduÄŸu bu hizmetler arasında güvenlik her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle kiralamaya sunulan tüm araçların periyodik bakımları büyük bir titizlikle takip edilmekte tüm araçlar her kiralama sonrası kontrolden geçirilmekte ve en küçük ayrıntısına kadar incelenerek bir sonraki müÅŸterisine hazırlanmaktadır. Ayrıca araçların hijyenik temizliÄŸi düzenli olarak yapılmaktadır.

Potu Oto Kiralama  sektöründe farklı kılan bu özenli yaklaşım müÅŸterileri tarafından çok iyi bilinmekte ve Potu Oto Kiralama nın  tercih edilmesini saÄŸlamaktadır.
Etiketler
ereğlide araç kiralama firmaları, ereğlide uygun ücretli araç kiralama, ereğlide haftalık araç kiralama, ereğlide günlük araç kiralama, ereğlide aylık araç kiralama, ereğlide vip araç kiralama, ereğlide uygun ücretli araç kiralama, ereğlide havaalanına araç tahsisi, ereğlide havalimanına araç tahsisi, ereğlide havaalanı transferiyapanlar, ereğlide havaalanı transferi, ereğlide havalimanı transfer hizmetleri, ereğlide 7/24 havaaalanı transferi, Konya, Eregli, POTU RENT A CAROto Kiralama Firması, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional