Firma Arama



Sektörler

Moto Kurye
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-12-2017
Firma Yetkili : Satılmış SOL
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2672

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Åžehit Ahmet 34
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02122882737
Faks : 02122882911
Website : http://motokurye.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

KurulduÄŸu ilk günden itibaren sadece müÅŸterilerine hizmet vermeyi ilke edinmiÅŸ tecrübe ve titizliÄŸin harmanlandığı firmayız.

Var olduÄŸumuz uzun dönem içerisinde krizlere ve yüzlerce rakibin arasında, iÅŸinden ödün vermeden görevini yerine getiren askerlerden oluÅŸan ekibiz.

Sektörümüzle ilgili geliÅŸmeleri yakından takip ederek yatırımlarını doÄŸru ÅŸekilde yönlendirmiÅŸ ve iÅŸimizi en doÄŸru yapabilmek adına ilerlemiÅŸ kurumsal kimliÄŸiz.

Sosyal Güvenlik ve maliye açılarından uyulması gereken sartlara uymuÅŸ, üstümüze düÅŸen görevleri yerine getirmiÅŸ, belgelerimizle dimdik ayakta durabilen
MOTO KURYE TÄ°C.LTD. ŞİRKETÄ°’ yiz.

Siz gönderi için bizi seçtiÄŸiniz anda çalışmaya baÅŸlıyoruz. Kaydınızı doÄŸru ÅŸekilde alıp iÅŸin asıl merkezine yani operasyona aktarıyoruz. Durum deÄŸerlendirmesi ve raporlama için seyir zamanı boyunca gönderinizi takip ediyoruz.

DoÄŸru koordinasyon merkezi ile programlayıp ilerliyoruz. Muhtemel aksamaları teoride çözüyor ve gönderiyi Ä°stanbul ÅŸartlarına göre yönlendiriyoruz. OluÅŸabilecek iÅŸçilik ve zaman kaybını operasyon sırasında mümkün olan en aza indiriyoruz.

BaÅŸroldeki oyuncularımız yani saha elemanlarımız la operasyonun teoride çözdüÄŸü Ä°stanbul ÅŸartlarına pratik te çözüyor, gönderinin yerine doÄŸru zamanda ve doÄŸru ÅŸekilde ulaÅŸması için kurallar çerçevesinde vazifelerini yerine getiriyor.

Telefondaki karşılamadan, teslimattaki form imzalamasına kadar içerde ve dışardaki ekibimiz her koÅŸul ve hava ÅŸartında sadece iÅŸini yapıyor, her zaman güler yüzle karşılıyor, karşılanıyoruz.

Etiketler
kurye, motokurye, moto kurye,




Valid XHTML 1.0 Transitional