Firma Arama



Sektörler

Ceylan Tekstil Her Türlü Kumaş Alınır
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 10-04-2018
Firma Yetkili : Hüseyin demir
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1212

Ýletiþim Bilgileri
Adres : G/27 sokak no : 22
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 05419149041
Faks : 05419149041
Website : http://topkumas.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Ä°STANBUL KUMAÅž ALAN TEKSTÄ°L FÄ°RMASI CEYLAN TEKSTÄ°L 0541 914 90 41

Ä°stanbul kumaÅŸ alım satım içerisinde yer alan ceylan tekstil her türlü dokuma kumaÅŸ, örme kumaÅŸ, parti kumaÅŸ, top kumaÅŸ, parça kumaÅŸ, parti malı kumaÅŸ alımı ve her çeÅŸit tekstil aksesuar alımı yapar. Tabi sizde Ä°stanbul kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul kumaÅŸ alan yerler, Ä°stanbul kumaÅŸ alan firmalar, Ä°stanbul kumaÅŸ alımı yapanlar, Ä°stanbul kumaÅŸ satın alanlar, Ä°stanbul parti kumaÅŸ, Ä°stanbul parti kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul top kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul parça kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul toptan kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul stok kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul spot kumaÅŸ alanlar, Ä°stanbul ikinci el kumaÅŸ alanlar arıyorsanız doÄŸru adrestesiniz 05419149041 hizmetinizdeyiz.


Sizde  elinizde arta kalan kumaÅŸları deÄŸerlendirebilir bunların bir yerde eskimesine veya çürüyüp telef olmasına engel olup nakit e çevirebilirsiniz. Ceylan tekstil olarak alımlarımız tamamen nakit olup iÅŸ yerinizden alıyoruz. Fiyatlarımız parti kumaÅŸ sektörüne göre deÄŸerindedir ve birinci alıcıyız. KumaÅŸların kalite ve cinsi fark etmiyor her türlü kumaÅŸ alıyoruz. Giyim sektöründen tutun ev tekstili ürünlerine kadar her çeÅŸit perdelik kumaÅŸ, döÅŸemelik kumaÅŸ, elibiselik kumaÅŸ, eteklik kumaÅŸ, pantolonluk kumaÅŸ, abiyelik kumaÅŸlara kadar alıyoruz.


Tekstil sektörü içerisinde yıllardan beri gelen tecrübe ile en iyi ve en güncel kumaÅŸ fiyatlarını öÄŸrenebilirsiniz. Parti kumaÅŸ alım ihtiyacı olan kiÅŸiler iÅŸ yerimizi ziyaret ederek alabilirler. Firmamız kumaÅŸ alım hizmeti verdiÄŸi gibi kumaÅŸ satın hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca kumaÅŸ alımı konusunda deÄŸerinde fiyatlandırma hizmeti ile yardımcı olmaktadır. Tüm hizmetler yasal çerçeve içerisinde müÅŸterilerimize sunulmaktadır. Bundan dolayı kumaÅŸlarınızı satmak istediÄŸinizde firmamızı tercih edebilirsiniz. GeçmiÅŸten gelen deneyim ve tecrübe ile size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Detaylı bilgi için 0541 914 90 41 numaramızdan ulaÅŸabilirsiniz.

Etiketler
kumaş alanlar, top kumaş alanlar, parti kumaş alanlar, parça kumaş alanlar, stok kumaş alanlar, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional