Firma Arama



Sektörler

Çatı Merdivenleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-04-2018
Firma Yetkili : Özkan Demircan
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1144

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ahmet Yesevi Mahallesi Çamlık Caddesi Sema Sokak No:9
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0216 398 27 48
Faks :
Website : http://www.catimerdivenfiyatlari.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Evimizde veya ofis gibi ortamlarımızda bulunan çatı katlarını genellikle eÅŸyalarımızı koyduÄŸunuz, pek uÄŸramadığımız alanlar olarak görürüz. Oysa bu ortamları renklendirmek ve yaÅŸanabilir hale getirebilmek için birçok çözüm yolu bizleri beklemektedir. Son yılların mimarisinde çatı katlarına ve tavan arası bölümlerine daha çok önem verilmeye baÅŸlamış, bu ortamları ferah ve şık bir dekorasyonla yaÅŸanır hale getirme anlayışı artmıştır.
 
Çatı veya tavan arası bölümlerinde iyi bir dekorasyon oluÅŸturmaya geçmeden önce bu alanlarda aydınlatma ve yalıtım konularını ele almak gerekir. EÄŸer bu alanları aktif olarak kullanacaksak veya eÅŸyalarımızı koysak bile çatı bölümlerinde evimizdeki şıklığı yakalayacaksak, seçtiÄŸimiz yalıtım ürünlerinin de mimari bir bütünlük yaratması gerekir. Çatı merdivenleri, tavanları, eÅŸyaları ve merdivenleri birbiri ile renk ve tarz bakımından uyumlu halde olmalıdır.
Etiketler
Çatı merdiveni, metal çatı merdiveni, ahşap çatı merdiveni, katlanır çatı merdiveni, fakro çatı merdiveni, omurgalı çatı merdiveni,




Valid XHTML 1.0 Transitional