Firma Arama



Sektörler

Bahçeşehir Herbalife
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-08-2019
Firma Yetkili : ÅžAFAK TANOÄžLU
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : >100 KiÅŸiden fazla
  Ýncelenme Sayýsý : 1018

Ýletiþim Bilgileri
Adres : KOZA MAHALLESİ AKKOZA EVLERİ ÇİĞDEM BLOKLARI H-2 D:5
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 05321002754
Faks :
Website : http://www.herbaldeposu.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
SÄ°ZE SUNDUÄžUMUZ ÜCRETSÄ°Z KOÇLUK NEDÄ°R?
 
Kilo vermek, kilo almak ve sporcu beslenmesi hakkında danışanlarımıza profesyonel bir ÅŸekilde hizmet vermekteyiz. 

Özel Tanıta cihazlarımızla sizin ölçümlerinizi yaparak vücut yaÄŸ oranı, kas oranı, su oranı, metabolik yaşımızı ve iç yaÄŸlanmalarımızı kontrol ederek size özel oluÅŸturduÄŸumuz program doÄŸrultusunda sizin ideal kilonuza gelmenizi saÄŸlıyoruz. Bu süreç içinde sizi her gün whatsapp üzerinden takip ederek programın en iyi ÅŸekilde devam etmesini saÄŸlayacağız ve 10 günde bir ofisimizde özel cihazlarımız ile ölçüm yaparak deÄŸiÅŸimi kontrol ederek mükemmel sonuçlar almanızı saÄŸlayacağız.

Yeni bir beden için hazır mısınız?  
 
FÄ°RMAMIZ;

1980 yılında ABD’de Mark Hughes tarafından kurulan Herbalife, dünyanın en büyük global doÄŸrudan satış ÅŸirketlerinden biridir. Herbalife, bilimsel olarak tasarlanmış, öÄŸün yerine geçen shake’leri, atıştırmalıkları, takviye edici gıdaları, sporcu beslenme ürünleri ve kiÅŸisel bakım ürünlerinin satışını, dünya çapında 90’dan fazla ülkede, çok geniÅŸ bir bağımsız üye ağı aracılığı ile gerçekleÅŸtirmektedir.
Etiketler
herbalife, herbalifebahçeşehir, herbalifeakbatı, herbalifeesenyurt, kiloverme, zayıflama, herbalifeavcılar, herbalifebeyikdüzü, bahcesehirherbalife, akbatıherbalife, esenyurtherbalife, beylikdüzüherbalife,




Valid XHTML 1.0 Transitional