Firma Arama



Sektörler

Herbalife Bahçeşehir Akbatı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-09-2019
Firma Yetkili : Serkan TanoÄŸlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 1018

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Koza Mah. Akkoza Çiğdem Blokları H2 Blok Daire:5 Esenyurt istanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 05467645198
Faks :
Website : https://www.hepsiherbal.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Kilo Verme Programları

Kilo Alma Programları

Kilo Koruma Programları

Sağlıklı Beslenme Programları

Fit - Club Programları

Detaylı Bilgi : 05467645198 Herbalife Bağımsız Üyesi Serkan TanoÄŸlu

İnstagram: @herbal_akbatı Web: www.hepsiherbal.com

SaÄŸlıklı bir yaÅŸam sürmek her insanın hayalidir. Ä°nsanlar dünyadaki yaÅŸamını en verimli ÅŸekilde deÄŸerlendirmek için çabalamaktadır. Ancak günümüz koÅŸullarında iÅŸ yoÄŸunluÄŸundan dolayı spor yapmaya ve dengeli, düzenli beslenmeye ayıracak vakti bulamamaktayız. Dışarıda satılan fast food ürünleri ile öÄŸünleri geçiÅŸtirmekte ve saÄŸlıksız beslenmekteyiz. Bunun sonucunda da aşırı kilo problemleri, hastalıklar gibi sorunlarla karşılaÅŸmaktayız. Dengeli ve düzenli bir beslenme planı oluÅŸturabilmek için Herbalife Akbatı SaÄŸlıklı Beslenme Ofisi olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

Herbalife Akbatı SaÄŸlıklı Beslenme Ofisi Ä°stanbul ilinin Esenyurt ilçesinde yer alan ÅŸubemizde siz deÄŸerli müÅŸterilerimize hizmet vermektedir. KurulduÄŸu günden buyana vermiÅŸ olduÄŸu kaliteli ve müÅŸteri memnuniyeti odaklı hizmetleri neticesinde tercih edilen ve hizmet alınan bir kurum haline gelmiÅŸ bulunmaktayız. Bu gelinen deÄŸerli konumun korunması ve daha da yukarılara taşınması için yenilikçi ve geliÅŸmeci yapımız ile hizmet vermekte Ä°stanbul danışmanlık sektöründe ilkler içerisinde yer alma hedefindeyiz.

Kurumumuzda kullandığımız ürünlerimiz en kaliteli markalardan olan Herbalife beslenme ürünleridir. Herbalife Türkiye’de 1998 yılından beri hizmet vermekte olup kendisini kanıtlamış olan bir markadır. Bizde sizlere kaliteli ve güvenilirliÄŸini kanıtlamış olan bu marka ile hizmet vermekteyiz. MüÅŸterilerimiz ile bireysel olarak ilgilenmekte ve sorununu kiÅŸisel deÄŸerlendirip en doÄŸru beslenme düzenini oluÅŸturmaya çalışmaktayız. Ve bu hizmeti sizlere saÄŸlarken alanında profesyonel eÄŸitim almış çalışanlarımız ile hizmeti vermekteyiz.

EÄŸer sizlerin de saÄŸlıklı beslenme sorununuz var ise profesyonel destek için bizlerle iletiÅŸime geçebilirsiniz.

Etiketler
Herbalife, Danışmanlık esenyurt sağlıklı kilo verme esenyurt sağlıklı kilo alma esenyurt herbalife ürün danışmanı esenyurt herbalife beslenme danışmanı istanbul esenyurt herbalife yaşam koçu istanbul esenyurt herbalife beslenme kulubü istanbul esenyurt aktif yaşam ,




Valid XHTML 1.0 Transitional