Firma Arama



Sektörler

Seher Hanım Temizlik
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-09-2019
Firma Yetkili : Mehmet Ali Bey
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 1232

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Peyas Mahallesi Mezopotamya 356. Sokak No:2 Kayapınar/Diyarbakır
Þehir : Diyarbakır
Telefon : 0545 512 02 54
Faks :
Website : http://www.seherhanimtemizlik.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Seher Hanım Temizlik

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir. Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

Etiketler
diyarbakır da temizlik ürünleri satışı yapanlar, diyarbakır da temizlik ürünleri satanlar, diyarbakır da toptan temizlik ürünleri satanlar, diyarbakır da perakende temizlik ürünleri satanlar, diyarbakır da temizlik malzemeleri satışı yapanlar, diyarbakır da toptan temizlik malzemeleri satanlar, diyarbakır da perakende temizlik malzemeleri satanlar, , diyarbakır da kağıt dispanseri satışı yapanlar, diyarbakır da kağıt dispanseri satanlar, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional