Firma Arama



Sektörler

Cağ-Et Erzurum Cağ Kebabı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 06-12-2019
Firma Yetkili : Kürşad Seylan
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 960

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Avrupa Cad Pınartepe Mah No 87 Büyükçekmece, İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 05302921631
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

Ä°stanbul Et Restaurant

Ä°stanbul’un Büyükçekmece ilçesinde hizmet veren CaÄŸ-Et Erzurum CaÄŸ Kebabı olarak bizler lezzetli ve saÄŸlıklı yiyecekleri bir arada bulabileceÄŸiniz ferah alanlarda sizlere keyifli vakitler geçirme olanağı sunuyoruz. Hem Türk hem de Dünya mutfağından esinlenilmiÅŸ olan farklı lezzetleri bir arada bulabileceÄŸiniz menülerimizle uzun yıllardan beri faaliyet gösterdiÄŸimiz Ordu’da benzersiz bir restoran olarak sizlere ulaşıyoruz. Bu sayede Ä°stanbul caÄŸ kebabı sektörünün önde gelen firmalarından biri olan bizler tüm ürünlerimizin alımında ve hazırlanmasında göstermiÅŸ olduÄŸumuz hizmetlerin karşılığını alıyoruz.

 

Restaurant Ä°letiÅŸim

Ä°stanbul Et yemeklerini yemek için herhangi bir restorana gitmek yerine et lokantasına gitmeyi tercih eden zevk sahibi ve damak tadına düÅŸkün siz müÅŸterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek bir çalışmayı ortaya koyabiliyoruz.Ä°stanbul Et Lokantası Menü çeÅŸitliliÄŸimiz sayesinde farklı et yemeklerini yemek isteyenlerin bir arada ferah salonlarımızda vakit geçirmesini saÄŸlarken kaliteden taviz vermeden faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Her zaman aynı gün hazırlanan yiyeceklerle en taze ve doÄŸal lezzetleri de sizlerle buluÅŸturuyoruz.

Etiketler
İstanbul da Et Lokanta firması, İstanbul da kebab fiyatları, istanbul da cağ kebabı fiyatları, istanbul et döner fiyatları, istanbul da kuzu çevirme fiyatları, büyükçekmece et lokanta firması, büyükçekmece kebab fiyatları, büyükçekmece et döner fiyatları, büyükçekmece kuzu çevirme fiyatları, büyükçekmece cağ kebabı fiyatları ,




Valid XHTML 1.0 Transitional