Firma Arama



Sektörler

Akcan İstiridye Mantarı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 06-12-2019
Firma Yetkili : Adem Akkaya
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 841

Ýletiþim Bilgileri
Adres : KemalpaÅŸa Mah. Mezarlik Cad. No 44 TekirdaÄŸ Saray Saray, TekirdaÄŸ
Þehir : TekirdaÄŸ
Telefon : 0545 683 11 54
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Tekirdağ İstiridye Mantarı

istiridye mantarının üretimine baÅŸlamak için ilk temellerimizi atmış olduk. Bunun yanı sıra söz konusu istiridye mantarı üretiminde doÄŸru ve saÄŸlıklı adımlar atmak düÅŸüncesi ile piyasa araÅŸtırması ve kompost yapımı çalışmalarına ağırlık verdik. Bu araÅŸtırma ve çalışmalar neticesinde sonunda elde ettiÄŸimiz deneyim ile birlikte piyasa araÅŸtırmalarımız sonucunda karşılaÅŸtığımız talep fazlalığına karşı arz yetersizliÄŸi bizi cesaretlendirmesi sebebi ile adım attığımız bu sektöre daha fazla yönelmemiz gerektiÄŸine karar verdik.

Ä°stiridye Mantarı 

ÜretmiÅŸ olduÄŸumuz mantarda doÄŸadakine en yakın lezzeti yakalamak için özenle seçilmiÅŸ buÄŸday samanı, iÅŸlem görmemiÅŸ kayın talaşı ile harmanlayarak orjinaline en yakın ham madde içeriÄŸini hazırlıyoruz. Daha sonra son teknoloji makina ve ekipman alt yapısıyla en saÄŸlıklı yöntem olan "buharda pastörize" sistemiyle ham maddeyi ekime hazır hale getiriyoruz. Bu süreç esnasında hiçbir ÅŸekilde "kimyasal madde ve iÅŸlem uygulamıyoruz". Son teknoloji sistemler ile donattığımız odalarımızda mantarın büyümesi için gerekli olan havayı hepafiltre ve evoporatif uygulamalı havalandırma sistemi kullanıyoruz. Kullandığımız ÅŸebeke suyunu tekrar filtreleyerek mantarı üretmek için gerekli olan nemi; suyu pulvarize ederek en uygun ÅŸartlarda üretim odasınaa veriyoruz.

Böylece mantarlarımızı, doÄŸadakine hem görsel açıdan hem de ÅŸekil ve yapı itibari ile en yakın, orjinal biçimde üretiyoruz. Hiçbir dış etken madde kullanmadan tat, aroma ve lezzet açısından en uygun mantarı üreterek sofralarınıza ulaÅŸtırıyoruz.

Etiketler
Tekirdağ da istiridye mantarı firmaları, tekirdağ da istiridye mantarı fiyatları, tekirdağ da istiridye mantarı üretim firmaları, tekirdağ da istiridye mantarı satış firmaları, tekirdağ da mantar üretim tesisleri, saray istiridye mantarı firmaları, saray istiridye mantarı fiyatları, saray istiridye mantarı üretim firmaları, saray istiridye mantar satış firmaları, saray istiridye mantar üretim tesisleri,




Valid XHTML 1.0 Transitional