Firma Arama



Sektörler

S.S 188 NOLU MOTORLU TAÅžIYICILAR KOOPERATÄ°FÄ°
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-12-2019
Firma Yetkili : Mehmet Aytamur
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 778

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Haciabdi mahallesi 23 nisan bulvarı no.4/b Milas/Muğla
Þehir : MuÄŸla
Telefon : 0533 495 15 40
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

MuÄŸla Nakliyat    

S.S 188 NOLU MOTORLU TAÅžIYICILAR KOOPERATÄ°FÄ°; en eski yıllardan beri evden eve nakliyat firmasıdır. Yılların vermiÅŸ olduÄŸu deneyimin yanı sıra gerçekleÅŸtirmiÅŸ olduÄŸumuz iÅŸlerin verdiÄŸi güven ve tecrübeyle MuÄŸla ÅŸehirlerarası taşımacılık ismi ile  siz deÄŸerli müÅŸterilerimize hizmet sunmaktayız.
 

Milas Taşımacılık Firması

MuÄŸla Güvenilir  Nakliyat  yılların tecrübesi ve 50 yıllık baÅŸarı hikayesi ile nakliyat sektörünün lider kuruluÅŸu olmayı baÅŸaran Milas Nakliyat Firması, hizmet çeÅŸitliliÄŸi, geniÅŸ araç filosu, kalite anlayışı ve sunulan nakliye hizmeti sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin saygın markaları arasında Milas Åžehirler Arası Taşıma Firması ismi ile yer almaktayız. Sektöre katma deÄŸer saÄŸlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam ediyor.

Etiketler
S.S 188 NOLU MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ, muğla da taşımacılık şirketleri, muğla da kooperatif firması, muğla da yük taşıma firması, muğla da şehirlerarası taşımacılık firması, milas taşımacılık şirketleri, milas kooperatif firması, milas yük taşıma firması, milas şehirlerarası taşımacılık firması, milas nakliye firması,




Valid XHTML 1.0 Transitional