Firma Arama



Sektörler

ATMACA ELEKTRÄ°K
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-12-2019
Firma Yetkili : ALÄ° RIZA ATMACA
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 835

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Darica / Kocaeli
Þehir : Kocaeli
Telefon : 05418157810
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Kocaeli Elektrik

Kocaeli Elektrik Tesisatı GeçmiÅŸten gelen bilgi ve tecrübe ile müÅŸterilerine en iyiyi sunmayı kendine ilke edinen firmamız, Kocaeli ve genelinde hizmet veremeye devam etmektedir. Kocaeli Elektrik Tesisat tamiri fiyatları  Kaliteli hizmet ve uzman kadrosuyla müÅŸterilerine hizmet veren firmamız; iÅŸyerleri , kooperatifler ve fabrikalar gibi büyük yaÅŸam alanlarında gerekli olan elektrik tesisatı montajını ve de elektrik tadilatı  gibi hizmetlerin eksiksiz yapılarak zamanında teslim edilmesini saÄŸlamaktadır. Tüm tesisat deÄŸiÅŸimleri, elektrik hattı güçlendirmeleri, montaj iÅŸlerini ve pano deÄŸiÅŸimleride firmamız tarafından yapılmaktadır.

 

 

Elektrik Ä°letiÅŸim

EÄŸer siz de hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız Kocaeli Elektrikçi Fiyatları bulunan numaradan bize ulaÅŸabilir en kısa sürede ihtiyacınızı karşılarız.

Etiketler
darıca da elektrikçiler firması, darıca da elektrik tesisatı tamir firmaları, darıca da elektrik plan proje firmaları, darıca da trafo arıza onarım firması, darıca da aydınlatma sistem firması, kocaeli 7/24 elektrikçi fiyatları, kocaeli 7/24 elektrik arıza fiyatları, kocaeli uydu montaj fiyatları, kocaeli uydu kurulum fiyatları, kocaeli led aydınlatma fiyatları,




Valid XHTML 1.0 Transitional