Firma Arama



Sektörler

Deniz Temizlik Ofisi | Diyarbakır Temizlik | Diyarbakır Temizlikçi
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-12-2019
Firma Yetkili : MEHMET CAN ARSLAN - MERVE ARSLAN
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 579

Ýletiþim Bilgileri
Adres : MEVLANA HALİT MAHALLESİ 394.SOKAK ÖĞRETMENLER SİTESİ A BLOK NO:6 Merkez / Diyarbakır
Þehir : Diyarbakır
Telefon : 05331326616
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Diyarbakır Temizlik

Deniz Temizlik Ofisi  eski yıllardan  bu yana müÅŸteri memnuniyetini ve güvenirliÄŸini en üst seviyede tutarak geliÅŸimini büyüyerek sürdürmektedir. Sadece temizlik hizmeti vermektedir. Ä°htisaslaÅŸmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeÄŸinden yola çıkarak hizmet veren Diyarbakır Ä°çten Temizlik, alanında “en iyi olmak” ve “en iyi kalmak” amacıyla çalışmalarını sizlerden aldığı güçle sürdürmektedir. Diyarbakır Kaliteli Ofis Temizlik ismi ile bu zamana kadar sizler sayesinde bu sektörün içerisindedir.
 

Diyarbakır Temizlikçi

Diyarbakır Ofis Temizlik olarak hiçbir dönemde kazanç amaçlı faaliyet göstermedik,müÅŸteri esaslı çalışmalarımıza her bölgede devam etmekteyiz.  Diyarbakır Temizlikçi  ismi ile  baÅŸarılarla dolu geçirdiÄŸimiz  aynı amaç doÄŸrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeyi planlamaktayız.

Etiketler
bağlar da temizlik işi firması, bağlar da inşaat sonrası temizlik firması, bağlar da daire temizlik firması, bağlar da fabrika temizlik firması, bağlar da ofis temizlik firması, diyarbakır temizlik iş fiyatları , diyarbakır inşaat sonrası temizlik fiyatları, diyarbakır daire temizlik fiyatları, diyarbakır fabrika temizlik fiyatları, diyarbakır ofis temizlik fiyatları, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional