Firma Arama



Sektörler

BOYLU MOBÄ°LYA Ä°MALAT DEKORASYON
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 20-12-2019
Firma Yetkili : ENGÄ°N BOYLU
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 775

Ýletiþim Bilgileri
Adres : YUKARI DUDULLU MAHALLESİ NATO YOLU CADDESİ YEŞİL OVA SOKAK NO : 10/a Ümraniye / İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 05384336136
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

                                                                                                Vizyonumuz

Yenilik ve teknolojik geliÅŸmeleri yakından takip ederek ürün kalitesinde çıtayı sürekli yükseltmek, istanbul da mobilya firmaları bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemek ve bölgemizden baÅŸlayarak lider firma olma yolunda yapımızı korumak.

istanbul da mobilya imalat firmaları Bununla birlikte ihracat ağırlıklı çalışmalarımızla Bölgemize ve Ülkemize döviz girdisi kazandırmak ve yaptığımız yatırımlarla iÅŸ gücü anlamında geniÅŸ istihdam avantajları yaratarak ülke ekonomisine destek olmaktır.

                                                                                                       Misyonumuz

Ümraniye masa imalat firmaları MüÅŸterinin bugünkü beklentileri ve gereksinimlerini tam zamanında karşılayıp onlara gelecekte beklentilerini aÅŸan ürün ve hizmetler sunmaktır. Ümraniye ahÅŸap dolap fiyatları Sürekli geliÅŸim felsefesini ilke edinerek, bu yolla daima hizmet ve ürünlerin kalitesini sürekli artırmaktır.

Etiketler
istanbul da mobilya firmaları, istanbul da mobilya imalat firmaları, istanbul da dekorasyon firmaları, istanbul da mobilya şirketleri, ümraniye mobilya imalat firmaları, ümraniye mobilya dekorasyon firmaları, ümraniye koltuk fiyatları, ümraniye yatak odası fiyatları, ümraniye ahşap dolap fiyatları, ümraniye masa imalat firmaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional