Firma Arama



Sektörler

Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 26-02-2020
Firma Yetkili : Coşkun Utaş(3 yıllık)
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 852

Ýletiþim Bilgileri
Adres : İstiklal Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:57/A Kıraç Esenyurt İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0533 710 50 49
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Esenyurt Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru  adresi, telefon numarası, çalışma saatleri

Ä°stanbul'da hizmet veren Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru'nin adresine, telefon numarasına ve çalışma saatlerine Sanal Åžirket'ten ulaÅŸabilirsiniz.

Esenyurt'da birçok firma, kuru temizleme hizmeti vermeye devam etmektedir. Bu ÅŸirketlerin arasında Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru Temizleme 'de bulunmaktadır. Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru Temizleme , kuru temizleme, terzi, dikim iÅŸleri gibi hizmetler vermektedir. EÄŸer Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru Temizleme'ye ulaÅŸmak isterseniz, Ä°stiklal Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:57/A  adresine gelmeniz yeterlidir.

Siz de  Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru Temizleme'nin hizmetlerinden yararlanmak isterseniz, Sanal Åžirket'ten hizmetlere bakabilirsiniz. Ayrıca  Terzi ÇoÅŸkun ve Kuru Temizleme hakkında yapılan yorumları Sanal Åžirket web sitesinden görebilir, sizlerinde mesajları var ise bizlere oradan ulaÅŸabilirsiniz.

Etiketler
Esenyurt kuru temizleme, Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme, Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme fiyatları, İstanbul kuru temizleme, Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme adresi, Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme, çalışma saatleri, Terzi Çoşkun ve Kuru Temizleme telefon numarası,




Valid XHTML 1.0 Transitional