Firma Arama



Sektörler

Åžahin Tekniker Elektrik
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 31-03-2020
Firma Yetkili : MUSA ÅžAHÄ°N
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 1083

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Karabük Mahallesi Bahçelievler Caddesi Çamlık Altı İhlas Sitesi A Blok Kat 1 Daire No:7 Merkez / Karabük
Þehir : Karabük
Telefon : 05434323823
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Åžahin Tekniker Elektrik adresi, telefon numarası, çalışma saatleri

Karabük'de hizmet veren Åžahin Tekniker Elektrik adresine, telefon numarasına ve çalışma saatlerine Sanal Åžirket'ten ulaÅŸabilirsiniz.

Karabük Elektrikçiler ismi ile yıllardan beri elektrik sektöründe hizmet göstermekteyiz. Karabük Mahallesi Bahçelievler Caddesi Çamlık Altı Ä°hlas Sitesi A Blok Kat 1 Daire No:7 adresinde bulunan Åžahin Tekniker Elektrik, elektrik bakım, elektrik arıza onarım, elektrik tamir gibi hizmetler ile müÅŸterilerinin karşısındadır. Hizmetlerimizden yararlanmak için 08.00-21.00 saatleri arasında ÅŸirketimize gelerek geçmiÅŸte ve halen yaptığımız hizmetlerimize bakabilirsiniz.

Åžahin Tekniker Elektrik adresini ve verdiÄŸi hizmetleri Sanal Åžirket aracılığıyla öÄŸrenebilirsiniz. Karabükde Elektrik Bakım hakkında Sanal Åžirket sayfasına yorum yapabilir, düÅŸüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Åžahin Tekniker Elektrik 05434323823 telefon numarasından direkt olarak iletiÅŸime geçebilirsiniz.

Etiketler
Karabük Elektrikçiler, Karabükde Elektrik Tamiri, Karabük Elektrik Bakım, Karabük Elektrik, Karabük Merkezde Elektrikçi, Karabük Merkezde Elektrikçi, Karabük Merkezde Elektrik Bakım, Karabük Merkezde Elektrik Bakım, Karabük Elektrik Onarım, Karabük Merkezde Elektrik Onarım,




Valid XHTML 1.0 Transitional