Firma Arama



Sektörler

Gizem Ä°nÅŸaat & Elektrik & Tesisat
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 14-04-2020
Firma Yetkili : YILMAZ KESKÄ°N
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 893

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Atatürk Bulvarı İnkılap Cad. Vergi Dairesi Gözde Eczanesi Yanı No:107-D Çeşme/izmir
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 0532 731 9629
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ÇeÅŸmede tesisat firması, ÇeÅŸmede elektrik, ÇeÅŸme inÅŸaat firması, ÇeÅŸme elektrikçi 

Gizem Ä°nÅŸaat & Elektrik & Tesisat olarak ÇeÅŸmede tesisat firması, ÇeÅŸmede elektrik, ÇeÅŸme elektrikçi ve ÇeÅŸme inÅŸaat faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 
 

Gizem Ä°nÅŸaat & Elektrik & Tesisat olarak kurulduÄŸumuz günden bu yana, üstlendiÄŸimiz tüm projelerde kalıcı çözümler oluÅŸturarak her ihtiyacı hızlı bir ÅŸekilde giderdik. Ä°zmir'in ÇeÅŸme ilçesinde faaliyet gösteren firmamızla çeÅŸitli tesisat projelerinde müÅŸteriye özel çözümler üretmeye devam ediyoruz.

Belirlenen bütçeye en uygun ve en kaliteli ürünleri kullanarak uzun ömürlü tesisat sistemlerini gerçekleÅŸtiriyor, konutlarınız ve iÅŸ yerleriniz için en güvenli ortamları oluÅŸturuyoruz.
 

ÇEÅžMEDE TESÄ°SAT FÄ°RMASI

Sadece tesisat deÄŸil, arıza ve montaj ihtiyaçları halinde de müÅŸterilerimize hizmet veriyor, hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyoruz.

Her türlü konut ve iÅŸ yerinin yanı sıra AVM inÅŸaat projeleri fabrika inÅŸaatları ve plaza inÅŸaatları gibi projelerde de bugüne de yer aldık ve yer almaya devam ediyoruz.

Çalışmalarımız kapsamında toplu konut elektrik tesisatı, elektrik tesisatı yenileme, fabrika elektrik tesisatı, ofis elektrik tesisatı kurulumu ve ev elektrik tesisatı kurulumlarını gerçekleÅŸtiriyoruz.
 

ÇEÅžME ELEKTRÄ°KÇÄ°

Ä°lk etapta keÅŸif çalışmalarını yürüterek tesisatı gerçekleÅŸtirilecek mekanın ölçülerini alıyoruz. Çalışmalar sonrası projeyle ilgili teklifimizi sunuyoruz. Teklif onayını aldıktan sonra sözleÅŸme yapıyor ve projeye baÅŸlıyoruz. Taahhüt ettiÄŸimiz sürede projeyi sonlandırıyor ve projeyi teslim ediyoruz.
 
Gizem Ä°nÅŸaat & Elektrik & Tesisat firması olarak kurulduÄŸumuz günden bu yana müÅŸterilerimizin beklentilerinin farkında olarak, onları maÄŸdur etmeyecek ÅŸekilde çalıştık. ÜstlendiÄŸimiz tüm projeleri baÅŸarıyla tamamlayarak teslim ettik.

ÇEÅžME Ä°NÅžAAT FÄ°RMASI

Gizem Ä°nÅŸaat & Elektrik & Tesisat firmamızı Atatürk Bulvarı Ä°nkılap Cad. Vergi Dairesi Gözde Eczanesi Yanı No:107-D ÇeÅŸme / Ä°zmir adresinde ziyaret edebilir, bizlere 0532 731 9629 numaralı telefondan ulaÅŸabilirsiniz. Yapacağımız görüÅŸmede hizmetlerimize dair bilgi alabilir ve fiyat konusunda bilgi edinebilirsiniz.
Etiketler
İzmir İnşaat, İzmirde İnşaat Firması, İzmir Elektrik, İzmirde Elektrikçi, İzmir Tesisat Firması, Çeşmede İnşaat, Çeşme İnşaat Firması, Çeşmede elektrik, Çeşme Elektrikçi, Çeşmede Tesisat Firması, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional