Firma Arama



Sektörler

Chipci Dayı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 27-04-2020
Firma Yetkili : Güneş Bey
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 620

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Enis Fosforoğlu Sokağı No:12 Büyükada / İstanbul
Þehir : Adana
Telefon : 05523353294
Faks :
Website : https://chipcidayi.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

2014’den bu yana Chipcidayi.com Facebook Zynga 101 Okey Plus da uygun fiyatlara siz yeÄŸenlerine chip saÄŸlamaktadır. Bonuslarımız ile bir çok yeÄŸenimizi mutlu etmenin mutluluÄŸunu yaÅŸamaktayız. Dayınız, sizlerin mutluluÄŸundan ve cebinizdeki paradan ödün vermeden daha çok chip almanızı daha çok eÄŸlenmenizi hedeflemektedir. Tamamen esnaf düÅŸüncesiyle hareket ederek yeÄŸenlerinin samimiyetiyle bir bütün olup oyunu daha da eÄŸlenceli kılmanın heyecanını yaÅŸatmaktayız. Kurumsal bir ÅŸirket olup hiçbir yeÄŸenimizi mahcup bırakmamaktayız. YeÄŸenlerin mutluluÄŸu, dayınızı da mutlu edip daha çok çalışarak sizlere chip sunmakta. Engin ve profesyonel kadromuz ile size her türlü desteÄŸi saÄŸlayıp size kısa sürede chip tedariÄŸimizi saÄŸlayıp yüzlerde ve gönüllerde “Ä°yi ki seni seçtik dayı” demeniz bizi diÄŸerlerinden ayıran ve bizi tercihi saÄŸlayan özelliÄŸimizdir.

Chipcidayi.com da Dayınız Facebook Zynga Poker’de de sizlere kapısını açmaktadır. Chipiniz yüksek masalara yetersiz kalıyorsa sizde daha çok kazanmak istiyorsanız Dayınız sizin için bir tık uzağınızda. Dayınız, yeÄŸenlerine saÄŸladığı chiplerle daha uzun oyun oynayıp daha çok kazanmanızı ve daha az para ödeyerek eÄŸlenmenizi saÄŸlamaktadır. Saygımızdan ve sevgimizden ödün vermeden müÅŸteri memnuniyetini hedef alarak müÅŸterimizin mahcubiyetini ortadan kaldırıp sizlere chip saÄŸlamaktayız.

Ucuz chip fiyatları Facebook Zynga 101 Okey Plus ve Facebook Zynga Poker oynayan yeÄŸenlerimizi her zaman cezbedecek olup hiç mahcubiyet yaÅŸatmamaktadır. Oyuna gereÄŸinden fazla para vermenizi engelleyip daha çok kazanmanızı saÄŸlayıp oyunda daha çok eÄŸlenebilirsiniz.
Chipcidayi.com diÄŸer firmaların hızla önüne geçerek en uygun fiyata en uygun chipleri sizlere sunmaktadır. Kısa zamanda bu kadar büyümemiz, yeÄŸenlerimizin memnun kalması ve bizleri sevmesinden geçmektedir. Sistemimizin mükemmelliÄŸiyle birlikte sizler neredeyse hiç beklemeden chiplerinizi özgürce alabileceksiniz.

Ban riski yok denilebilecek kadar az. Tespit edilebilmesi için ekstra önlemler alıyoruz. Aktarımlarınız uzman kadromuz tarafından gerçekleÅŸmektedir. Bizim kendi hesaplarımız farklı ülkelerden açılır ( Almanya - Ä°ngiltere - Fransa – Hollanda – Ä°talya – Rusya ) gibi ve sizin hesabınızıda türkiyeden açıp oyun oynar gibi  masayı tamamen doldurup kimsenin gelemeyeceÄŸi hale getirdikten sonra masada oyun oynar gibi itina ile aktarım gerçekleÅŸmektedir. YeÄŸenlerimiz böylelikle ban sorunu yaÅŸamadan kısa sürede istediÄŸi miktarda chip alıp dilediÄŸince arkadaÅŸlarıyla oyun oynayabilmekte.

Dayınız sizler için çekiliÅŸlerle ücretsiz chip de sunmaktadır. MüÅŸterilerimiz için çekiliÅŸ saÄŸlayıp ÅŸanslı yeÄŸenlerimize hediye chip vermekteyiz. Dayınız sizlere saÄŸladığı chiplerle sizde gerek arkadaÅŸlarınız gerekse diÄŸer oyuncularla chip yarışına girip bu heyecanı yaÅŸabilirsiniz.
Chipcidayi.com/cekilis sayfasından bilgilerinizi girip "Hemen ÇekiliÅŸe Katıl" butonuyla çekiliÅŸe katılabilirsiniz.

Dayınız ödeme yollarında kolaylıklar saÄŸlamaktadır. Havale ve Eft yöntemlerinde hatasız bir ÅŸekilde ödeme saÄŸlamanız için sitemizde kolaylıklar saÄŸlanmaktır. Destek ekibimiz her an sizlerle olup bütün sorun ve sıkıntılarınızda sizlere yardımcı olmaktadır. Ziraat Bankası, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, Türkiye Ä°ÅŸ Bankası, Deniz Bank, Halk Bank, Vakıf Bank, TEB, PTT Bank, Papara, Visa MasterCard ve Maestro gibi ödeme yöntemleriyle sizlere kolaylıklar saÄŸlayıp ödeme yaparken sorun yaÅŸamamanız için çalışmaktayız. Sizlerinde olacağı gibi sitemizde mutlu müÅŸteriler sayfamızdan mutluluklarını paylaÅŸan müÅŸterilerimizi görebilir sizde bu mutluluÄŸa dahil olabilirsiniz.

YeÄŸenlerimize bol ÅŸans ve kazançlar dileriz.

Etiketler
101 okey plus , 101 okey plus chip,




Valid XHTML 1.0 Transitional