Firma Arama



Sektörler

Personna Traş Ürünleri ve Kozmetik A.Ş.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-09-2020
Firma Yetkili : Ä°mren Kesser
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : >100 KiÅŸiden fazla
  Ýncelenme Sayýsý : 432

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Merkez mah.Feriköy Fırın sokak.No:26/1
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02122969050
Faks :
Website : http://https://www.tirassepetim.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

1917 yılında Zaza Grubu’nu kuran Gürcü kökenli göçmen Paul Zazadze, iÅŸ disiplini ve ticaret ahlakıyla kısa zamanda Tahtakale'nin büyük tüccarları arasına girdi. 1930’da tıraÅŸ bıçağı üretmeye baÅŸladı. Bomonti ve Tahtakale’deki imalathanede kozmetik ürünler de üretmeye baÅŸladı. Bugün bir Zaza Grubu ÅŸirketi olan Kartal Çelik bünyesinde bulunan Zaza markası, dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise ilk tıraÅŸ bıçağı markası olarak tarihe geçti.Pol Zazadze 2009 yılında Personna TıraÅŸ Ürünleri ve Kozmetik San. Tic. A.Åž.’yi kurdu. Firma Türkiye’de Edgewell (Personna International - USA), SWS Wilkinson Sword - Germany ve PDC (Parfums de Coeur – USA) firmalarının yerel ofisi iÅŸlevini görmekte olup ürünlerini Ulusal Zincirlere ve Tüm Toptan kanallara dağıtmakta. Bu ürünleri firmanın 2014’te kurduÄŸu ve Türkiye’nin önde gelen kiÅŸisel bakım web-siteleri arasında olan Tirassepetim.com’da da bulmak mümkün. 

Bugün Personna TıraÅŸ Ürünleri firması, Wilkinson, Body Fantasies, Bodycology, Bod Man gibi markaların yanı sıra özel markalı ürünleriyle de BÄ°M, Migros, Carrefour, Gratis, Watsons, Metro, A101 gibi birçok müÅŸteriye baÅŸarıyla hizmet vermektedir.Bugün tam 100 yıllık tecrübemizle, 100’ü aÅŸkın çalışanımızla ve hem yurt içi hem yurt dışı piyasada yarattığımız 100’den fazla markamızla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz.

Etiketler
Traş bıçağı, tıraş makineleri, vücut spreyi, saç sakal bakımı, kozmetik, şampuan, duş jeli, tırnak makası, yaprak jilet.,




Valid XHTML 1.0 Transitional