Firma Arama



Sektörler

Antalya Basketbol Okulu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 18-11-2020
Firma Yetkili : Mehmet Faik Üstün
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1097

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Bahçelievler Mahallesi Piri Reis Caddesi Levent Apt 8/A Muratpaşa/Antalya
Þehir : Antalya
Telefon : 05433517757
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Antalya Basketbol Okulu | MuratpaÅŸada spor kulübü, basketbol okulu, yüzme okulu

Antalya Basketbol Okulu olarak MuratpaÅŸada spor kulübü, MuratpaÅŸada basketbol okulu, MuratpaÅŸada yüzme okulu hizmeti sunuyoruz.

Antalya Basketbol Okulu olarak Spor BranÅŸları alanında uzmanlar ile çocuklara eÄŸitim vermekteyiz. 2 - 6 yaÅŸ arasındaki çocuklara sportif beceri ve kondisyon eÄŸitimi vermekteyiz. Korona tedbirlerine uygun olarak gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz çalışmalarla öÄŸrencilerimizin spor hayatlarına katkı saÄŸlıyor, onları sportmen ve birbirlerine saygılı ÅŸekilde yetiÅŸtiriyoruz.

MuratpaÅŸada Antalya Basketbol Okulu

Basketbol, Voleybol, Yüzme ve Sportif beceri kondisyon eÄŸitimleri için sizleri MuratpaÅŸa'da bekliyoruz. DöÅŸemealtı, MuratpaÅŸa ve Konyaaltı bölgelerinde hizmet veriyor, spor disiplinizle birlikte çocukların saÄŸlıklı ve özgüveni yüksek bireyler olarak hayata baÅŸlamalarına yardımcı oluyoruz. Basketbol eÄŸitiminin yanı sıra yaz ve kış spor kampları, sosyal geziler ve organizasyonlar düzenliyoruz. Sporcularımız, aldıkları eÄŸitimle birlikte profesyonel basketbol takımlarında ücretsiz burslu eÄŸitim alma hakkına sahip olabiliyor, kariyerlerine Anadolu Efes ve Banvit gibi takımlarda devam edebiliyor.

MuratpaÅŸada spor kulübü

Siz de spor salonumuzu incelemek ve çalışmalarımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz, Bahçelievler Mahallesi Piri Reis Caddesi Levent Apt 8/A MuratpaÅŸa/Antalya adresinde yer alan salonumuzu ziyaret edebilirsiniz. Spor okulumuzu http://ilkadımsporkulubu.com/hakkimizda.php web sitemiz üzerinden inceleyebilir ve fotoÄŸraflara göz atabilirsiniz. Antalya Spor Okulu'na ulaÅŸmak için 0 543 351 77 57 numaralı telefonu arayabilir ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Yapacağımız görüÅŸmede fiyat bilgisi alabilir ve merak ettiÄŸiniz her ÅŸeyi öÄŸrenebilirsiniz.

MuratpaÅŸada basketbol okulu

Çocuklarınızı spora alıştırmak ve onlara iyi bir yaÅŸam sunmak için hazırız! Siz de MuratpaÅŸada ilk adım spor, kulubü MuratpaÅŸada spor kulübü, MuratpaÅŸada basketbol okulu, MuratpaÅŸada basketbol yüzme okulu, MuratpaÅŸada basketbol kulübü, MuratpaÅŸada basketbol spor kulübü, MuratpaÅŸada ilk adım basketbol kulübü, MuratpaÅŸada en iyi spor hizmeti, MuratpaÅŸada yüzme okulu, MuratpaÅŸada en iyi basketbol okulu için hemen arayın.

Etiketler
Muratpaşada spor kulübü, Muratpaşada basketbol okulu, Muratpaşada yüzme okulu, Muratpaşada basketbol verenler, Muratpaşada yüzme dersi verenler, Muratpaşada yüzme kursu verenler, Muratpaşada Basketbol kursu verenler,




Valid XHTML 1.0 Transitional