Firma Arama



Sektörler

Mezitli Asansör Montaj Gold Asansör
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 18-11-2020
Firma Yetkili : DEMHAT YANANER
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 1008

Ýletiþim Bilgileri
Adres : DENÄ°Z MAH. 49283 SOK. NO:14/B MEZÄ°TLÄ°/MERSÄ°N
Þehir : Mersin
Telefon : 05424493349
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Gold Asansör | Mezitlide asansör bakımı, montajı, tamiri, onarımı yapanlar

Gold Asansör | Mezitlide asansör bakımı, montajı, tamiri, onarımı yapanlar

Gold Asansör olarak, kurulduÄŸumuz günden bu yana Mersin - Mezitli'de müÅŸterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında asansör bakımı, asansör montajı, asansör tamiri, asansör onarımı ve revizyon iÅŸlemleri gerçekleÅŸtiriyor, müÅŸterilerimizin en hızlı ve güvenli ÅŸekilde istedikleri katlara ulaÅŸmasını saÄŸlıyoruz.

MEZÄ°TLÄ°DE ASANSÖR BAKIMI

Gold Asansör olarak, müÅŸterilerimizin talepleri doÄŸrultusunda asansör bakımı gerçekleÅŸtiriyor, asansörlerin periyodik bakımlarını üstlenerek asansörlerin kullanıma devam etmesini saÄŸlıyoruz.

MEZÄ°TLÄ°DE ASANSÖR MONTAJI

Mezitli'de ve çevresinde asansör montajına ihtiyaç olduÄŸu anda müÅŸterilere hizmet sunuyor, yapıların asansör ihtiyaçlarını hızlı ÅŸekilde gideriyor ve montaj iÅŸlemleri gerçekleÅŸtiriyoruz. MüÅŸterilerimizin bizden beklentisini tam olarak anlayarak çözüm üretiyor ve maÄŸdur olmalarını engelliyoruz.

MEZÄ°TLÄ°DE ASANSÖR TAMÄ°RÄ° - ONARIMI

Mezitli ve çevresinde arıza yapan asansörlerin tamirini ve onarımı da üstleniyor ve müÅŸterilerimizin yaÅŸadıkları asansör sorunlarını çözüyor, en hızlı çözüm ortağı olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmaları garantili olarak gerçekleÅŸtiriyor, ileride herhangi bir problem çıkması halinde teknik destek saÄŸlıyoruz.

MEZÄ°TLÄ°DE ASANSÖR REVÄ°ZYONU

Siz de Gold Asansör ayrıcalıklarından yararlanmak ve çalışmalarımızdan faydalanmak için bizimle iletiÅŸime geçebilirsiniz. DENÄ°Z MAH. 49283 SOK. NO:14/B MEZÄ°TLÄ°/MERSÄ°N adresinde yer alan firmamıza 90 (542) 449-3349 numaralı telefondan ulaÅŸabilirsiniz.

Siz de Mezitlide asansörcüler, Mezitlide asansör arıza bakım, Mezitlide periyodik asansör bakımı,Mezitlide asansör arıza bakımı yapanlar,Mezitlide asansör ÅŸirketleri,Mezitlide engelli asansörü imalatçıları, Mezitlide engelli asansörü bakımı yapanlar, Mezitlide hastane asansörü satanlar,Mezitlide yük asansörü satanlar için hemen arayın.

Etiketler
Mezitlide asansör bakım, Mezitlide asansör montajı, Mezitlide revizyon, Mezitlide asansör tamir, Mezitlide asansör onarım,




Valid XHTML 1.0 Transitional