Firma Arama



Sektörler

Kandıra Şap Ustası
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-09-2021
Firma Yetkili : Ercan Temel
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 249

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Kandıra - İzmit
Þehir : Kocaeli
Telefon : 0 539 381 38 27
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

Kandıra Åžap Ustası olarak, Kandıra sapçılar, Kandıra makineli ÅŸap ustası ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Kandıra Åžap Ustası olarak, bu sektörde tecrübe edinmiÅŸ ÅŸap ustaları ile kuruyan tesviye betonunun üzerine görünürlülüÄŸü daha güzel ve pürüzsüz hale getirerek ÅŸap makineleri ile zemini kusursuz hale getiriyoruz. Åžap uygulamasında kullandığımız malzemeler ve ideal oranda attığımız ÅŸap sayesinde sizlere uzun ömürlü bir kullanım saÄŸlıyoruz. Aksi taktir de kötü malzeme ve ince ÅŸap atılırsa ileride eÄŸer üzerine parke döÅŸendi ise parkede göçüklük ve oynamalar meydana gelir. Kandıra Åžap Ustası olarak, sizlerin memnuniyeti ve yaptırdığınız iÅŸlemin uzun ömürlü kullanımı için her zaman kaliteli ürünler ve usta iÅŸçiler ile çalışmaktayız.

Kandıra şap ustaları

Sizler de görünümü hoÅŸ ve kullanımı uzun ömürlü olan ÅŸap uygulamalarınız için iletiÅŸim numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz.

Kandıra makineli şap ustası

Åžap uygulamaları için deneyimli ustalarımızdan yararlanmak istiyorsanız 0 539 381 38 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Kandıra Åžap Ustası, Kandıra Åžapçılar, Kandıra Bina Åžapı Atanlar, Kandıra Laminant Altı Åžap Atanlar, Kandıra Makinalı Åžap Atan Ustalar, Kandıra Makinalı Åžap, Kandıra ve Köyler Åžap Ustası

Etiketler
Kandıra Şap Ustası, Kandıra Şapçılar, Kandıra Bina Şapı Atanlar, Kandıra Laminant Altı Şap Atanlar, Kandıra Makinalı Şap Atan Ustalar, Kandıra Makinalı Şap, Kandıra ve Köyler Şap Ustası,




Valid XHTML 1.0 Transitional