YETKÄ°LÄ°

HÃœSEYÄ°N ARI

    TELEFON

0312 354 97 41

    FAX

0312 354 97 42

    GSM

0532 315 90 41

    WEB


    ADRES

Ostim Org. San. Böl. Uzay Çağı Bulv. 78 Sok. No:2 82/D Blok Yenimahalle / Ankara

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

11641

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...



OTS OTOMOBÄ°L TAÅžIMA

Bazı araçların tavanda monte edilebilmesini saÄŸlayan orjinal baÄŸlantı noktaları vardır.BaÄŸlantı bu noktalardan yapılır.DiÄŸer araçlarda ise kapı arasında kelepçe sistemi ile monte imkanı saÄŸlayan iÅŸaretlenmiÅŸ kısımlara monte edilir.
Ticari ve station araçların üzerinde modeline göre orjinal paralel barlar mevcuttur. Bunlar fabrikasyon olarak yapılmış ve 75 Kg.a kadar yük taşıyabilirler.Ancak sonradan yapıştırma olarak yapılan bu barlar yük baÄŸlantısı yapılabilmesi için uygun deÄŸildir,önerilmez.
OTS SERÄ°SÄ° TAÅžIMA BARLARI
OTS yaÄŸmur oluklu ve oluksuz, paralel barlı tüm eski ve yeni model araçların taşıma ayaklarını üretir. Aracınızın markası ve modeli ne olursa olsun, mutlaka ona uygun bir OTS taşıma ayağı bizde mevcuttur.
Tüm model ve marka araçlara monte edilebilen bu sistemler aracınıza en ufak bir zarar vermez(delme-kesme-yapıştırma olmadan). Orjinal yerlerine monte edilen taşıma barları ile istediÄŸiniz aparatla her türlü yükü taşıyabilirsiniz.
 
 

AA-Serisi demir profil ara atkı (Paralel barlı araçlar için)

AA-Serisi beyaz alüminyum ara atkı (Paralel barlı araçlar için) AA-Serisi siyah alüminyum ara atkı (Paralel barlı araçlar için)
AY-Serisi oluksuz araç ayakları (Tavandan montajlı)
AY-Serisi oluksuz araç ayakları (Standart Araçlar) AY-Serisi oluklu araç ayakları (YaÄŸmur oluklu ve ticari araçlar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gold Üye Sayfasýna Dön




Valid XHTML 1.0 Transitional