OTS OTOMOBÄ°L TAÅžIMA








HAKKIMIZDA


OTS OTOMOBÄ°L TAÅžIMA SÄ°STEMLERÄ° LTD.ÅžTÄ° olarak 2004 yılında kurulan ÅŸirketimiz, Ankara Yeni sanayi bölgesinde 40 yıl süren çalışmaların,tecrübelerin ürünü olarak Ostim sanayi bölgesinde daha güçlü,daha modern,daha büyük ve yeni projelere imza atmak üzere kendi inÅŸa ettiÄŸi binasında yeniden yapılandırılmıştır.Misyonumuz,Oto taşıma sistemlerinde ÅŸimdiye kadar ithal edilen ürünleri,Türk mühendis ve iÅŸçiliÄŸi ile daha kaliteli ama makul fiyatlarla üretmek ve pazarlamaktır.

Åžirketimiz ÅŸu anda Türkiye'de kullanımda olan tüm model araçların taşıma sistemlerini,çeÅŸitli boylarda ve hacimlerde Abs port-bagajları orjinal olarak üretmekte ve bayilere dağıtımını yapmaktadır.Bunun yanı sıra taşıma ile ilgili (kayak,sörf,bisiklet,vs.) diÄŸer tüm aparatlar kendi bünyemizde imal edilmektedir.

KurumsallaÅŸma aÅŸamasında bölge bayilikleri oluÅŸturulmuÅŸ,alt bayiliklerle ilgili çalışmalar son aÅŸamadadır.

2007 yılında yapılan görüÅŸmeler neticesinde ; Dünya otomobil fabrikalarına OEM parçalarda üreten Dünya devi MontBlanc'la distrübütörlük anlaÅŸması yapılmış ve Türkiye'nin yetkili tek dağıtıcısı olmuÅŸtur.Bu ürünlerle ilgili detaylı bilgi için Montblanc ürünleri sitemizi gezebilirsiniz.

Türk sanayisine ,ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmek,adımızı bu sektöre gururla yazdırmak tek ve birincil vazifemizdir.


ETÝKETLER


OTS OTOMOBİL TAŞIMA, araba dizayn üretim imalat şirketleri, ankara oto dizayn firmaları, ankara otomobil taşıma sistemleri, ots otomobil taşıma sistemleri, ,



    YETKÄ°LÄ°

HÃœSEYÄ°N ARI

    TELEFON

0312 354 97 41

    FAX

0312 354 97 42

    GSM

0532 315 90 41

    WEB


    ADRES

Ostim Org. San. Böl. Uzay Çağı Bulv. 78 Sok. No:2 82/D Blok Yenimahalle / Ankara

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

11642

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional