CEYLAN TARIM








HAKKIMIZDA


CEYLAN TARIM

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir.

 

 

Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.


ETÝKETLER


aydın geneli tarım, aletleriaydın geneli tarım makinalar satışı, aydında tarım makinaları alım satımı, aydında ikinci el tarım makinaları, aydında ziraat aletleri alım satımı, aydında ziraat aletleri alım satım ve takası, aydında kaliteli tarım aletleri, aydında uygun fiyata tarım aleti satışı, aydında 2. el tarım aletler, aydında tarım aletleri fiyatları, aydında satılık tarım makinaları, aydında ziraai araçlar, aydında sıfır tarım makinası satışı, türkiye geneli tarım aletleri, ,



    YETKÄ°LÄ°

Yılmaz CEYLAN

    TELEFON

0543 428 0375

    FAX

0545 545 9671

    GSM

0542 596 1053

    WEB


    ADRES

Sanayi Sitesi C/Blok No:16 Bağarası / Aydın

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

2788

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional