Efsu Örme Aksesuar








HAKKIMIZDA


Efsu Örme Aksesuar, Bursa Yıldırım Dantel Örme, Yıldırım Püskül Yapımı 

Efsu Örme Aksesuar olarak Bursa Yıldırım'da Dantel Örme, Yıldırım Püskül Yapımı ve Yıldırım Örme Aksesuarcı olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. 
 

Yıldırım - Bursa'da faaliyet gösteren firmamız Efsu Örme Aksesuar olarak, bugüne dek ponpon ve püskül yapımı, dantel ve örme aksesuar konusunda müÅŸterilerimize hizmet verdik. Her geçen gün çıkan yeni ürünleri envanterimizde barındırarak, müÅŸterilerimizin sürekli olarak yeni ürünler kullanmasını saÄŸladık.
 

BURSA YILDIRIM DANTEL ÖRME
 

Kaliteli ürünleri alanında uzman kadromuzla birlikte müÅŸterilerimize sunduk. Bugüne dek bize emanet edilen tüm iÅŸleri baÅŸarıyla tamamlayarak müÅŸterilerimizin maÄŸdur olmamasını saÄŸladık. Ä°ÅŸleri teslim aldığımızda taahhüt ettiÄŸimiz zamanda iÅŸleri teslim etmeyi baÅŸararak müÅŸterilerimizin güvenini saÄŸladık.
 

YILDIRIM PÜSKÜL YAPIMI


EÄŸer siz de ponpon ve püskül yapımı, dantel ve aksesuar konusunda hizmet almak istiyorsanız, DoÄŸaçınar Mahallesi, 4. Dikmen Sok. No: 22/a-b Yıldırım / Bursa adresinde bulunan firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Bize 0538 589 46 55 numaralı telefondan da ulaÅŸabilir, aklınızdaki soruları sorabilir, hizmetlerimiz hakkında ve fiyatlar konusunda bilgi alabilirsiniz.
 

YILDIRIM ÖRME AKSESUARCI


EÄŸer siz de Bursa Örme Aksesuar, Bursada Örme Aksesuarcı, Bursa Dantel Örme, Bursada Püskül Yapımı, Bursa Ponpon Yapımı, Yıldırımda Örme  Aksesuar, Yıldırım Örme Aksesuarcı, Yıldırımda Dantel Örme, Yıldırım Püskül Yapımı, Yıldırımda Ponpon Yapımı hizmeti almak istiyorsanız, hemen Efsu Örme Aksesuar'la iletiÅŸime geçebilirsiniz. 


ETÝKETLER


Bursa Örme Aksesuar, Bursada Örme Aksesuarcı, Bursa Dantel Örme, Bursada Püskül Yapımı, Bursa Ponpon Yapımı, Yıldırımda Örme Aksesuar, Yıldırım Örme Aksesuarcı, Yıldırımda Dantel Örme, Yıldırım Püskül Yapımı, Yıldırımda Ponpon Yapımı, ,



    YETKÄ°LÄ°

Enver Güçlü

    TELEFON

05385894655

    WEB


    ADRES

Yıldırım / Bursa / Bursa

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

602

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional