Çınar İletişim








HAKKIMIZDA


Çınar Ä°letiÅŸim | Mezitlide telefon tamircileri, telefon kabı - aksesuarları satanlar

Çınar Ä°letiÅŸim olarak Mezitlide telefon tamircileri, telefon kabı - aksesuarları satışına devam ediyoruz.

Çınar Ä°letiÅŸim olarak, kurulduÄŸumuz günden bu yana çalışmalarımızı Mersin - Mezitli'de sürdürüyoruz.

Mezitlide telefon tamircileri

Çalışmalarımız kapsamında müÅŸterilerimize telefon tamiri, telefon satışı, arıza tamiri, telefon aksesuarı ve telefon kabı sunuyor, müÅŸterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılıyoruz. Yaptığımız çalışmaları garantili olarak müÅŸterilerimize sunuyor, en hızlı ve en uygun fiyatlarla müÅŸterilerimizin yaÅŸadıkları problemleri çözüyoruz.

Mezitlide telefon aksesuarları satanlar

Siz de firmamızın sunduÄŸu ayrıcalıklardan yararlanmak ve çalışmalarımızla ilgili bilgi almak için bizimle iletiÅŸime geçebilir, ürünlerimizden satın alabilirsiniz. SunduÄŸumuz telefon aksesuarlarını inceleyebilir, her türlü markaya uygun cihazlarımızdan satın almak için sipariÅŸ verebilirsiniz.

Mezitlide telefon kabı satanlar

Merkez Mah. Gmk Bulvarı Mezitli Çarşı Konutları 790/c Aklan DüÄŸün Salonu altı 33000 Mezitli/Mersin adresinde yer alan firmamıza 05321517485 numaralı telefondan ulaÅŸabilirsiniz. Yapacağımız görüÅŸmede fiyat bilgisi edinebilir ve sipariÅŸ verebilirsiniz. GörüÅŸmemizde tamir hizmetlerimiz hakkında da bilgi alabilir ve cihazlarınızın kısa süre içinde tamirini gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Çınar Ä°letiÅŸim

Siz de Mezitlide telefon tamiri, telefon satışı, arıza tamiri, telefon aksesuarı, telefon kabı ve buna benzer ürünleri satın mı almak istiyorsunuz? Telefon tamircileri, Mezitlide telefon tamiri yapanlar, Mezitlide tablet tamircileri, Mezitlide tablet tamir edenler, Mezitlide laptop tamircileri, Mezitlide laptop tamiri yapanlar, Mezitlide teknolojik ürün tamircileri, Mezitlide telefon arıza tamiri, Mezitlide tablet arıza tamiri, Mezitlide telefon aksesuarları satanlar, Mezitlide telefon kabı satanlar için hemen arayabilir, firmamızı ziyaret ederek ürünlerimizden faydalanabilirsiniz.

Siz de Çınar Ä°letiÅŸim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen arayın.


ETÝKETLER


Mezitlide telefon tamircileri, Mezitlide telefon aksesuarları satanlar, Mezitlide telefon kabı satanlar, Mezitlide laptop tamiri yapanlar, Mezitlide telefon bilgisayar aksesuarı satanlar, Mezitlide telefon arıza tamiri, Mezitlide tablet arıza tamiri,



    YETKÄ°LÄ°

Tarık Küçükler

    TELEFON

05321517485

    FAX


    GSM

05321517485

    WEB


    ADRES

Merkez Mah. Gmk Bulvarı Mezitli Çarşı Konutları 790/c Aklan Düğün Salonu altı 33000 Mezitli/Mersin / Mersin

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

968

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional