Firma Arama



Sektörler

Cardem Car Care (216 339 59 59)
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 07-06-2010
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2586

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Koşuyolu Mevkii Tepe Natilus Karşısı İbrahimağa Mah.çiçekli Sk.no:17 Acıbadem-kadıköy-istanbul
Þehir : İSTANBUL
Telefon : 216 339 59 59
Faks : 216 340 21 87
Website : http://www.demtasotomotiv.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Cardem Car Care (216 339 59 59) Www.cardemklasikoto.com Koşuyolu-kadıköy-istanbul
Detayli İç Temizlik
Otomobilinizin İç Kısımları Zamanla Kirlenir , Tozlanır Ve Lekelere Maruz Kalır. Hoş Olmayan Görüntüler Ortaya Çıkar. Ayrıca Bu Kirlilik Sağlığımızı Tehdit Eder.
Kullanılmış Otomobillerin İç Mekanlarını İlk Günkü Temizliğine Kazandırmak Amacı İle Yapılan Bir Uygulamadır.
• Koltuk , Tavan , Taban , Kapı İçleri , Paspaslar , Bagaj Ve Aracın İçerisindeki Tüm Kumaş Yüzeyler Lekelerden Arındırılarak Temizlenir.
• Torpido , Direksiyon , Havalandırma Izgaraları , Vites Konsolu , Kapı İçleri , Kapı Fitilleri Vb. Bütün Plastik Ve Vinil Yüzeyler Temizlenir.
• Deri Yüzeyler Özel Temizleyici Ürünler İle Temizlenir.
• Deri Ve Vinil Yüzeyler Anti-statik Koruma Ürünler İle Koruma Altına Alınır. Yüzeylerin Zamanla Çatlayıp Solması Önlenir. Otomobilinizde Hijyenik Bir Ortam Sağlanır.
Aracınızın İç Yüzeylerini İlk Günkü Görünümüne Geri Getiren Ve Koruma Altına Alan Bu Sistemi Yılda 1 Defa Yaptırmanız Tavsiye Edilir.
Makinalı Özel Köpüklü Cilalı Yıkama
Yıkama Sistemimizde Fırça Veya Sünger Kullanılmamaktadır. Özel Yıkama Makinesiyle Köpük Haline Getirilen Ürünümüz , Aracınıza Püskürtülerek Bir Süre Sonra Su İle Durulanır. Ürünümüz Koruyucu Özelliğinin Yanı Sıra İçerdiği Cila Sebebi İle Otonuzun Parlaklık Ve Uzun Süre Canlılığını Muhafaza Eder.
Boya Temizleme Ve Koruma Sistemleri
Hava Kirliliği , Asit Yağmurları , Katran Ve Tuz , Uv Güneş Işınları , Toz , Kuş Pisliği , Ağaç Reçineleri , Kalitesiz Deterjan Ve Yıkama Fırçaları Boyaya Zarar Verir. Boyada Parlaklık Kaybına , Koruyucu Tabakanın Zayıflamasına , Kılcal Çiziklerin Oluşmasına Ve Paslanmaya Neden Olur.
"0" Km Otomobilin Boyasını İlk Günkü Parlaklığında Korumak , Kullanılmış Araçları İlk Günkü Parlaklığına Kazandırmak Ve Korumak İçin Yapılan Bir Uygulamadır.
• Dış Yüzeyler Özel Temizleyici Ürünler İle Temizlenir. Boya Yüzerinden Zift , Toz , Çamur , Tuz Vb. Zararlı Maddeler Temizlenir. Lastik Ve Plastik Aksamlar Temizlenir. Jantlar Balata Tozlarından Temizlenir.
• Boya Yüzeyindeki Matlaşma Ve Yıkama Hatalarından Kaynaklanan Yüzeysel Çizikler Giderilir.
• Boya Yüzeyine , Parlaklık Arttırıcı Ürünler Uygulanır. Boya İlk Günkü Parlaklığına Getirilir.
• Boya Yüzeyi Koruyucu Madde İle Kaplanır. Bu Madde , Uv Güneş Işınlarını Engelleyerek Boyanın Matlaşmasını Önler. Kışın Boyaya Zarar Veren Çamur , Tuz Vb. Zararlı Maddelerden , Hava Kirliliğinin İçerdiği Tahrip Edici Etkenlerden Ve Asit Yağmurlarından Korur.
Aracınızın Boyasını İlk Günkü Görünümüne Geri Getiren Bu Sistemi Yaz Ve Kış Aylarına Girerken Yılda 2 Defa Yaptırmanız Tavsiye Edilir.
Döşeme Halı , Vinil , Tavan Temizleme
Kumaş , Koltuk Ve Halı Kısımlarına Püskürtme Yoluyla Uygulanan Özel Koruma Kimyasalı Kalıcı Bir Leke Oluşmasını Önler. Vinil Koruma Sisteminde Vinil Aksamların Kılcal Damarları Arasına Toz Dolmasını Ve U.v. Işınlarıyla Koruyup Çatlamasını Önler. Deri Yüzeylere , Derilerin Zamanla Kuruyup Çatlamasını Önleyen Özel Kimyasal Maddeler Uygulanır.
Jant Bakım
Balata Tozlarından , Dış Etkenlerden Çok Kolay Ve Çabuk Etkilenir.
Yaptıgımız Bakımlar Fren Balatalarının Yakıcı Ve Kalıcı Tozlarından Korur , Tuz Ve Dış Etkenlere Karşı Uzun Ömürlü Bir Koruma Sağlar
Jant Bakımının 3 Ayda Bir Yenilenmesi Tavsiye Edilir.
Yağmur Kaydırıcı
Aracınızın Ön Ve Yan Camlarında Uygulanan Su İtici Kimyasalı , Cam Yüzeyinden Yağmur Ve Çamuru Kaydırarak Görüşü Netleştirir.
Su Damlalarının Daha Küresel Şekil Alıp Akmasını Düzenler. Rahat Bir Yolculuk Yapmanızı Sağlar.
Bagaj Bakım Koruma
Bu Sistem İle Otomobilinizin Bagaj Bolumu Komple Bakım Yapılmaktadır.

İletişim Bilgilerimiz : Koşuyolu Mevkii Tepe Natilus Karşısı İbrahimağa Mah.çiçekli Sk.no:17 Acıbadem-kadıköy-istanbul
Tel 216 339 59 59 / 216 339 35 78
Faks 216 340 21 87
Gsm 532 321 00 25 (mehmet DemirtaÅŸ)
Web Www.demtasotomotiv.com.tr Www.cardemklasikoto.com
Www.demtasotomotiv.com Www.demtasvolvo.com
Www.mazdademtas.com Www.cardem/demtas.com
E-mail İnfo@demtasotomotiv.com.tr Mehmetdemirtas1@hotmail.com
Etiketler
2163395959, volvo, pamtaş, volvoda, tecrubenın, dogru, adresı, full servis hizmeti, mazda, toyota özel servis, honda özel servis, opel özel servis, citroen özel servis, volkswagen özel servis, renault özel servis, servis, tamir, bakım, onarım, volvo servis, mazda özel,




Valid XHTML 1.0 Transitional